Hoe Over Te Schakelen Naar Het Tarief "Monster Van Communicatie" Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het Tarief "Monster Van Communicatie" Beeline
Hoe Over Te Schakelen Naar Het Tarief "Monster Van Communicatie" Beeline

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het Tarief "Monster Van Communicatie" Beeline

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het Tarief
Video: Как разблокировать телефон Билайн А-100 под симкарты других операторов 2024, Mei
Anonim

Het "Monster of Communication"-tarief van Beeline is volledig in overeenstemming met zijn naam. Met lage kosten voor bellen, sms en mms, biedt dit tariefplan de mogelijkheid om extra opties aan te sluiten voor onbeperkte communicatie. Dergelijke mogelijkheden maken dit aanbod nog winstgevender, omdat ze het mogelijk maken, tegen lage communicatiekosten, zich praktisch niet te beperken in communicatie. Verschillende nuttige aanbevelingen zullen u helpen om over te schakelen naar het tarief "Monster of Communication".

Hoe overstappen naar een tarief?
Hoe overstappen naar een tarief?

Het is nodig

  • - mobiele telefoon
  • - paspoort

instructies:

Stap 1

Als u een Beeline-abonnee bent, controleer dan eerst of u het tariefplan "Monster of Communication" niet gebruikt. Om dit te controleren, belt u * 110 * 05 # vanaf uw mobiele telefoon.

Stap 2

Bekijk de kosten van de overstap aangegeven op de website van Beeline. Zorg ervoor dat u voldoende saldo op uw rekening heeft staan om deze operatie uit te voeren. Als het vereiste bedrag niet op het saldo van het nummer staat, zet het geld dan op de telefoon met een van de beschikbare methoden.

Stap 3

Om van een tarief met prepaid betaalsysteem over te stappen naar het "Monster van Communicatie", bel je vanaf je telefoon naar het nummer 0674-100-210. Wacht op de bevestiging van de aangebrachte wijzigingen, die u via sms ontvangt.

Stap 4

Als je een Beeline-tarief hebt met een postpaid betalingssysteem en je wilt de kredietbetaalmethode niet wijzigen, bel dan 0611 of 8 (495) 974-88-88 om over te stappen naar het "Monster of Communication". Maak je klaar om de paspoortgegevens te noemen waarop het contract voor het leveren van communicatiediensten is opgesteld.

Stap 5

Om over te schakelen naar het "Monster of Communication" van een nummer dat is geregistreerd voor een rechtspersoon, downloadt u een aanvraag voor wijziging van het tariefplan van de officiële Beeline-website, drukt u het papier af en voert u de benodigde gegevens in. Stuur de aanvraag vervolgens per fax 8 (495) 974-59-96 of toon deze aan de medewerker op een van de kantoren van de exploitant.

Stap 6

Om het "Monster of Communication"-tarief te wijzigen, waarbij het nummerformaat van stad naar federaal zal veranderen, moet u ook een aanvraag schrijven om het tariefplan te wijzigen volgens het voorbeeld op de website van de operator. Stuur een beroepschrift per fax 8 (495) 974-59-96 of solliciteer op papier bij een van de Beeline-kantoren.

Stap 7

Als u geen Beeline-abonnee bent, maar u wilt worden bediend tegen het "Monster of Communication"-tarief, bezoek dan het kantoor van een willekeurige operator of een mobiele salon. Laat je paspoort zien en schaf na het sluiten van een overeenkomst een starterskit aan met daarin een Beeline simkaart met het gewenste tariefplan.

Aanbevolen: