Hoe Audioproblemen Op Te Lossen

Inhoudsopgave:

Hoe Audioproblemen Op Te Lossen
Hoe Audioproblemen Op Te Lossen

Video: Hoe Audioproblemen Op Te Lossen

Video: Hoe Audioproblemen Op Te Lossen
Video: Geluids- of geluidsproblemen op Windows 10 oplossen 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met audio-afspeelapparaten zijn problemen niet ongebruikelijk, waarvan de oorzaak kan variëren van een storing in het apparaat tot een technische storing van het apparaat voor het verzenden van audiosignalen. Er zijn verschillende typische problemen en typische oplossingen voor hen, op basis waarvan je een laptop of audiospeler kunt diagnosticeren voor de oorzaken van problemen.

Hoe audioproblemen op te lossen
Hoe audioproblemen op te lossen

instructies:

Stap 1

Als er helemaal geen geluid is en er is geen informatie over of het oorspronkelijk was, gebruik dan een ander apparaat voor het afspelen van geluid. Sluit gewoon een andere hoofdtelefoon aan en probeer hem opnieuw aan te zetten - als er nog steeds geen geluid is, zit het probleem in het apparaat zelf. In het geval van een laptop betekent dit de noodzaak om drivers te installeren en in het geval van een speler een nieuwe firmware.

Stap 2

Als het geluid om onbekende redenen plotseling werd onderbroken en vervolgens volledig verdween, is dit een technisch probleem. Als een dergelijk probleem zich voordoet op de speler, zit het probleem in de koptelefoonaansluiting of in de koptelefoon zelf. Als het vervangen van de oordopjes niet helpt, dan moet je de speler binnenbrengen voor reparatie. In het geval van een laptop betekent dit een luidsprekerprobleem. En als het aansluiten van de koptelefoon een normaal geluid geeft, dan moet je de laptop op dezelfde manier ook opsturen voor reparatie.

Stap 3

Als de muziek niet luid genoeg is, probeer dan de equalizer op alle instellingen tot het maximum te verhogen. Als dit niet helpt, probeer dan het geluid van de gewenste audiotrack te verhogen in een speciale editor voor audiobestanden.

Aanbevolen: