Hoe De Meest Populaire IOS 10.3 Appl-problemen Op Te Lossen

Hoe De Meest Populaire IOS 10.3 Appl-problemen Op Te Lossen
Hoe De Meest Populaire IOS 10.3 Appl-problemen Op Te Lossen

Video: Hoe De Meest Populaire IOS 10.3 Appl-problemen Op Te Lossen

Video: Hoe De Meest Populaire IOS 10.3 Appl-problemen Op Te Lossen
Video: IPHONE 5 ICLOUD ACTIVATION LOCK UNLOCKED IOS 10.3.3 100% WORKING PERMANENT SOLUTION || 2021😍😍 2024, Mei
Anonim

Veel van de problemen die specifiek zijn voor Apple IOS 10 kunnen worden opgelost met de 10.3-update. De nieuwe update kan ook voor nieuwe problemen zorgen. Hoe haal je de beste prestaties uit je iPhone? Er zijn een aantal subtiliteiten.

Apple iPhone IOS 10
Apple iPhone IOS 10

IOS 10.3 is de nieuwste update voor iPhone en iPad. Dit betekent dat deze update een aantal problemen met het oude besturingssysteem kan oplossen. De update is erg traag, de update zelf weegt 500MB. Maak je in dit opzicht geen zorgen als het proces van het updaten van IOS 10 naar IOS 10.3 ongeveer 30 minuten duurt.

Apple-bestandssysteem vervangt oude HFS + Een nieuwe manier om bestanden te organiseren is nu geoptimaliseerd voor flash- en SSD-opslag. Maak een back-up van uw iPhone voordat u upgradet naar iOS 10.3 om problemen te voorkomen. Houd er rekening mee dat oudere iPhones en iPads (iPhone 4S of 3e generatie iPad) niet kunnen worden geüpgraded naar iOS 10.3. IOS 10.3.2 werkt niet met 32-bits systemen (iPhone 5, iPhone en iPad 5C, vierde iPad 5C).

Afbeelding
Afbeelding

Om de uptime van uw iPhone en iPad te verhogen, schakelt u de app-verversing op de achtergrond uit in Instellingen> Algemeen> Ververs apps op achtergrond. Dit zal de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen.

Om bewegingsregistratie, Microsoft Health en Waze TripAdvisor uit te schakelen die de levensduur van de batterij verspillen, gaat u naar Instellingen> Privacy> Waze TripAdvisor. Als u wifi alleen in- en uitschakelt wanneer u het echt nodig heeft, bespaart u batterijvermogen. Wanneer u uw huis of werk verlaat, kunt u voorkomen dat uw iPhone constant op zoek is naar open Wi-Fi-netwerken.

Regel de helderheid van uw scherm. Elke twee minuten je telefoon aanzetten om de tijd te bekijken, is een aanzienlijke belasting voor je batterij. Volg de link Instellingen> Batterij om bij te houden welke apps uw batterij moeilijker maken (meestal Twitter- en muziekstreaming-apps). Als je een iPhone 6S hebt, kan de batterij defect zijn. Het goede nieuws is dat Apple de iPhone 6S-batterijen gratis vervangt.

Afbeelding
Afbeelding

Veel wifi- en Bluetooth-problemen zijn in één klap op te lossen: ga naar Instellingen> Algemeen> Reset> Reset netwerkinstellingen. Als u Netwerkinstellingen resetten selecteert, blijven uw gegevens intact, maar uw draadloze verbindingen keren terug naar hun standaardinstellingen. Hiermee worden over het algemeen wifi- en Bluetooth-problemen opgelost.

Afbeelding
Afbeelding

Veel mensen hebben problemen met AssistiveTouch, waardoor het makkelijker is om bepaalde commando's te gebruiken. Met iOS 10.2 zijn er gevallen geweest waarin deze functie niet meer reageerde en vastliep. U kunt dit oplossen door AssistiveTouch in en uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen. Ga hiervoor naar Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> AssistiveTouch en schakel de afsluitfunctie in.

Afbeelding
Afbeelding

Met de nieuwe iOS 10-functie kunnen apps zichzelf installeren via het App Store IM-bericht. Deze extensies kunnen gemakkelijker worden gemaakt met de Berichten-app, omdat u hiermee snel apps van derden in een bericht kunt controleren, maar het kan de app ook moeilijker te gebruiken maken.

Om te voorkomen dat extensies automatisch worden geïnstalleerd, opent u de Berichten-app en klikt u op het pijlpictogram en vervolgens op Apps. Klik vervolgens op het pictogram met de vier cirkels in de linkerbenedenhoek van het scherm, selecteer het pictogram "Opslaan". Tik op Beheren en tik vervolgens op de schakelaar naast Apps automatisch toevoegen om het uit te schakelen.

Aanbevolen: