Top 10 Beste Gratis IOS- En Android-apps

Inhoudsopgave:

Top 10 Beste Gratis IOS- En Android-apps
Top 10 Beste Gratis IOS- En Android-apps

Video: Top 10 Beste Gratis IOS- En Android-apps

Video: Top 10 Beste Gratis IOS- En Android-apps
Video: ТОП 10 ЛУЧШИХ БЕСПЛАТНЫХ ИГР НА АНДРОИД & iOS 2021 + (СКАЧАТЬ) 2024, April
Anonim

De markt voor mobiele apps is groot en enorm. Laten we proberen de tien beste gratis apps uit de App Store en Google Play te selecteren en hun voor- en nadelen te analyseren. Alle mobiele applicaties zijn beproefd en nemen leidende posities in in de lijst met gebruikers-likes.

Top 10 beste gratis iOS- en Android-apps
Top 10 beste gratis iOS- en Android-apps

RealtimeBoard

Als u aan uw productiviteit of andere projecten probeert te werken, heeft u vroeg of laat een whiteboard nodig waarop u snel uw gedachten kunt opschrijven en andere dingen kunt schetsen. De tool RealtimeBoard wordt aanbevolen. Naast alledaagse potloden en vormen is het mogelijk om afbeeldingen, documenten en bestanden bij te voegen. Er is een nauwe integratie met cloudopslag en natuurlijk bedrijfsbewerkingen. Deze functies zijn volledig gratis voor een klein team van drie. En als je een abonnement aanschaft, heb je toegang tot templates, videochat, onbeperkte boards, back-ups en vele andere goodies voor een groot aantal mensen. Ik vond het niet leuk dat al het werk uitsluitend in de cloud wordt gedaan, zonder lokale bestandsopslag, en de internetsnelheid voor comfortabel werken zou behoorlijk moeten zijn. Dat wil zeggen, zonder toegang tot het netwerk kunt u niets lezen. En het bewerken op een smartphone zelf is even wennen. Maar de service is platformonafhankelijk. IOS, Android, Windows, Mac en browser surfen en bewerken worden ondersteund.

Adguard

Mobiele adblockers zijn niet langer een gimmick in de App Store of Google Play. Op Mac heeft AdGuard al lang de voorkeur. De applicatie heeft een aantal filters, een witte lijst, ondersteuning voor regels en kan rechtstreeks vanuit de browser worden geconfigureerd. Bij het verwijderen van advertenties wordt natuurlijk ook verkeer bespaard, wat belangrijk is bij een beperkte internetverbinding. Er is ook een Pro-versie van de applicatie. Het heeft een volledige firewall, ouderlijk toezicht en flexibelere aanpassingstools. In de praktijk is de gratis versie voldoende.

Verlicht foto's

Ontwikkelaars van Enlight nemen langzaam de virtuele wereld over met hun kwaliteitsapplicaties. Twee programma's kwamen tegelijk in onze selectie, ook omdat jij het was die ze mij adviseerde. De eerste is Quickshot. Het zou de standaard camera moeten gaan vervangen. Hier moet je op drie coole modi letten. HDR + zal, dankzij gepatenteerde scan- en ruimteverwerkingsmechanismen, een foto van veel hogere kwaliteit geven in termen van kleur en verzadiging. Met de Quickshot-modus hoeft u niet na te denken over een duidelijke uitlijning van de gadget, maar kunt u zich concentreren op het onmiddellijk verkrijgen van een waardevol en vaak dynamisch frame. De app stemt de belichting automatisch af op een bepaalde richting. Met de coole Strobe-modus kun je meerdere dynamische foto's maken en deze combineren tot één foto voor een spectaculair beeld dat duidelijk beweging laat zien. Er is een hele reeks aanpasbare filters, ondersteuning voor lagen en basishulpmiddelen zoals bijsnijden of handmatige belichtingscorrectie. En het is allemaal gratis.

Enlight videosprong

Het tweede coole programma van Enlight is Videoleap, een gratis mobiele video-editor. Dankzij deze applicatie kan je een simpele video met overgangen, filters, muziek en andere goodies zonder de computer Adobe Premier of Final Cut in een paar klikken bewerken, voor sommige geavanceerde opties moet je betalen. Maar de basisfuncties van het programma, die voldoende zijn voor je hoofd, zijn helemaal gratis + de applicatie zelf heeft Russische lokalisatie. Het bewerkingsproces lijkt erg op dat in Final Cut - er is een hoofdtijdlijn waarop clips worden gemagnetiseerd en overgangen in splitsingen worden geplaatst. Bovenaan de videoreeks haken we tekst en verschillende effecten, en onderaan plaatsen we muziek. De bedieningselementen zijn erg handig en vooral intuïtief. Ik vond Videoleap erg leuk. Beginners zouden geen vragen moeten hebben, en als je iets niet begrijpt, dan is er een visuele geanimeerde handleiding.

CamScanner

We hebben het onderwerp documentscanners al herhaaldelijk aangeroerd, maar ondanks de overvloed aan dit soort software heeft elk exemplaar zijn eigen nadelen. CamScanner is gericht op het werken met een enorme hoeveelheid documenten en op handig catalogiseren. Intelligente grensherkenning, filters en massafotografie zijn aanwezig. En het programma zou gemakkelijk een leider in het segment kunnen worden als het niet voor één ding was - het leeuwendeel van functies zoals ondersteuning voor cloudopslag, verwijdering van watermerken, advertenties, bewerking van herkende tekst en andere opties worden gedistribueerd onder een vrij dure abonnement. CamScanner is dus ideaal voor bedrijven en in mindere mate voor personen die nauw betrokken zijn bij dit soort werk.

Retrospecificaties

Het is een van de beste retro-software voor het vastleggen van afbeeldingen. Een hele reeks gratis en betaalde aangepaste filters Met extra opties kun je een echt stijlvolle of nostalgische foto maken. Hoewel er geen Russische lokalisatie is, zal het niet moeilijk zijn om erachter te komen, zelfs voor mensen die verre van buitenlands zijn. De applicatie is zeer gespecialiseerd. Er valt niets meer te zeggen, nou ja, behalve dat retro altijd in de mode is.

Udemy online cursussen

Het belangrijkste om te weten in het leven is dat studies nooit mogen eindigen, ongeacht je leeftijd en status. Udemy helpt je bij het vinden van verstandige cursussen. Vervolgens - de cijfers, ze zullen meer zeggen - 42.000 cursussen van ervaren docenten, gesorteerd in 1.200 onderwerpen, 14 miljoen studenten en drie vaardigheidsniveaus die u zullen leiden bij het kiezen van korte of volledige cursussen. Alle onderwerpen komen aan bod, van ICT tot muziek, fotografie en yoga. Het probleem is anders: het platform is internationaal en de voertaal is natuurlijk Engels. De cursussen zijn niet goedkoop - voor sommigen gaat het prijskaartje stilletjes over enkele honderden dollars, maar het beste is dat er regelmatig kortingen worden gegeven en deze zijn niet een of andere ellendige 20, 30 of zelfs 50%, maar 90 of 95% - en dit is heel normaal…. De applicatie zal u hierover informeren. In het algemeen - leer Engels en je zult gelukkig zijn.

metafoor

iPhone kan geen metagegevens lezen over foto's en video's, die informatie bevatten over het apparaat, het formaat, de resolutie, de camera, de lens en zelfs de softwareversie. Natuurlijk worden ook geolocatiegegevens weergegeven, als deze optie op de smartphone was ingeschakeld. De applicatie heeft een handige knop voor snelle toegang vanuit het deelmenu, zodat je snel de informatie die je nodig hebt direct vanuit de fotoapplicatie kunt bekijken. Door de volledige versie aan te schaffen, kunt u metadata bewerken of verwijderen.

Spreken

Om goed Engels te kennen, hoe oubollig het ook klinkt, moet je het spreken. Maar het vinden van een waardige gesprekspartner blijft een uitdaging. Er zijn veel diensten die docenten en moedertaalsprekers aanbieden, maar het is duur - het is goedkoper om programma's zoals Speaky te gebruiken. De applicatie is gericht op het vinden van mensen over de hele wereld om te communiceren. Op dit moment heeft het programma gebruikers uit 180 landen die meer dan 110 talen spreken. Dus je doel is om een buitenlander te vinden die Russisch wil leren of gewoon wil praten en je tegelijkertijd wil corrigeren. Het belangrijkste is om een gesprek te beginnen en je zult veel meer krijgen als je exclusief tijd met het woordenboek doorbrengt.

Aanbevolen: