Games Opnemen Voor Je Eerste Xbox

Inhoudsopgave:

Games Opnemen Voor Je Eerste Xbox
Games Opnemen Voor Je Eerste Xbox

Video: Games Opnemen Voor Je Eerste Xbox

Video: Games Opnemen Voor Je Eerste Xbox
Video: Xbox One: Record Game Clips 2024, Mei
Anonim

Xbox is een gameconsole die is ontwikkeld door Microsoft. Het ging voor het eerst in de verkoop op 15 november 2001. Het is de belangrijkste concurrent van SonyPlayStation en Nintendo-spelcomputers.

Games opnemen voor je eerste Xbox
Games opnemen voor je eerste Xbox

Het is nodig

  • - een computer;
  • - schrijfdrift;
  • - dubbellaagse dvd-schijf;
  • - een afbeelding met een spel.

instructies:

Stap 1

Configureer het station om schijven voor de console te branden. In dit geval is het noodzakelijk dat de drive de bitinstelling voor de schijven instelt. Als uw schijf een Pioneer 109 is, kunt u deze stap overslaan. Controleer het boektype met behulp van de DVDInfo-toepassing, die kan worden gedownload van

Stap 2

Installeer het programma en voer het uit, selecteer vervolgens onder in het programmavenster uw schijf en druk op de knop + RW. Selecteer DVD-ROM, klik op de knop Set Default DL. Klik op OK en verlaat het programma. Als er een foutmelding verschijnt waarin staat dat de drive bitsetting niet ondersteunt; je moet hem opnieuw flashen. U kunt de niet-officiële firmware downloaden van de site

Stap 3

Gebruik de CloneCD-brandtoepassing om een schijf voor Xbox te branden. Start de toepassing, selecteer de optie Schrijven vanuit ImageFile en klik vervolgens op de knop Bladeren, zoek de map op uw computer die de game-afbeelding bevat. Selecteer daaruit een bestand met de extensie *.dvd. De naam van dit bestand kan van alles zijn, bijvoorbeeld Image.dvd. Klik op de knop Openen om de afbeelding aan het programma toe te voegen en de Xbox-game te branden.

Stap 4

Klik op "Volgende" nadat je een spelafbeelding hebt gekozen. Selecteer de snelheid voor het branden van schijven voor uw Xbox. De tijd die aan het branden wordt besteed, ligt tussen de twintig en veertig minuten, afhankelijk van de geselecteerde snelheidswaarde. Het wordt aanbevolen om de snelheid 2, 4x te selecteren. Houd er rekening mee dat hoe kleiner het is, hoe minder fouten er kunnen optreden tijdens het schrijven en daarom zal de leesbaarheid van schijven in de drive in de settopbox veel beter zijn. Klik op "OK" en wacht tot het branden is voltooid.

Aanbevolen: