Hoe De DFU-modus Te Verlaten

Inhoudsopgave:

Hoe De DFU-modus Te Verlaten
Hoe De DFU-modus Te Verlaten

Video: Hoe De DFU-modus Te Verlaten

Video: Hoe De DFU-modus Te Verlaten
Video: DFU and Recovery mode explained - How to enter and exit them WORKING 2024, April
Anonim

De methode om de DFU-modus op i-apparaten te verlaten, wordt bepaald door hoe het apparaat erin is geplaatst en de aanwezigheid van een jailbreak. Meestal is de standaardmethode voldoende, maar in sommige gevallen kan aanvullende software nodig zijn.

Hoe de DFU-modus te verlaten
Hoe de DFU-modus te verlaten

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een gespecialiseerde applicatie iREB die is ontworpen om de werking van knipperende gejailbreakte apparaten uit te voeren. Start de applicatie en specificeer uw i-device in het hoofdvenster van het programma. Ga naar het tabblad Herstelmodus Loop Fixer / SHSH Blobs Grabber en klik op de knop Auto-Boot True instellen. Met deze actie wordt het apparaat uit de DFU-modus gehaald.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het gebruik van de iREB-applicatie alleen wordt geïmpliceerd in apparaten met een jailbreak en niet kan worden gebruikt als er een officiële firmware is!

Stap 3

Om de DFU-modus af te sluiten met de standaardmethode, drukt u op de aan/uit-knop aan de bovenkant van het apparaat, gelijktijdig met de startknop, die zich aan de voorkant van het scherm bevindt. Houd beide knoppen 10 seconden ingedrukt.

Stap 4

Laat beide knoppen los en schakel het apparaat zoals gewoonlijk in. Houd hiervoor de aan / uit-knop ingedrukt totdat het Apple-logo op het apparaatscherm verschijnt.

Stap 5

Als u de DFU-modus verlaat, moet u de firmware van het mobiele apparaat wijzigen. Deze bewerking kan worden uitgevoerd in een van de twee herstelmodi: Herstel en DFU. Om over te schakelen naar de DFU-modus, sluit u het i-apparaat aan op de computer met behulp van de speciale USB-aansluitkabel die is meegeleverd in het pakket, maar opent u iTunes niet. Schakel het apparaat op de gebruikelijke manier uit en druk tegelijkertijd op de aan / uit-knop en de startknop.

Stap 6

Houd beide knoppen tien seconden ingedrukt en laat vervolgens de aan / uit-knop los terwijl u de startknop ingedrukt houdt. Wacht tot de computer het mobiele apparaat detecteert en start de iTunes-toepassing. Neem de nodige stappen en verlaat de DFU-modus met behulp van de bovenstaande methode.

Aanbevolen: