Het Engineeringmenu Verlaten

Inhoudsopgave:

Het Engineeringmenu Verlaten
Het Engineeringmenu Verlaten

Video: Het Engineeringmenu Verlaten

Video: Het Engineeringmenu Verlaten
Video: "A.I will replace coding jobs" 2024, April
Anonim

Het engineeringmenu van de mobiele telefoon bestaat voor het debuggen van het apparaat. Soms verlaat je het door simpelweg op een bepaalde knop te drukken, en soms vereist het een hele reeks acties.

Het engineeringmenu verlaten
Het engineeringmenu verlaten

Noodzakelijk

servicehandleiding voor uw mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Download de servicehandleiding voor het model van uw mobiele apparaat, meestal bevat deze speciale codes om het engineeringmenu te verlaten. Let op: deze mag niet worden verward met de gewone gebruikershandleiding, er staan zelfs niet de gebruikelijke servicecodes in. Dergelijke handleidingen zijn meestal vrij moeilijk te vinden in het publieke domein, ze zijn ook vaak geschreven in de taal van de fabrikant, wat het er niet gemakkelijker op maakt om het engineeringmenu te verlaten.

Stap 2

Verlaat het servicemenu van de mobiele telefoon met de rode oproepweigeringsknop. De aan/uit-knop van een mobiel apparaat werkt mogelijk ook. Probeer het een bepaalde tijd ingedrukt te houden, het is goed mogelijk dat het servicemenu op deze manier sluit.

Stap 3

Zoek op internet een combinatie om het engineeringmenu te verlaten, overeenkomend met het model van uw mobiele apparaat. Meestal is dergelijke informatie te vinden op thematische sites en forums die speciaal zijn bedoeld voor mobiele telefoons van bepaalde fabrikanten.

Stap 4

Flash uw mobiele apparaat opnieuw om het servicemenu te verlaten. Om dit te doen, hebt u een speciale firmwarekabel nodig, software volgens de geïnstalleerde versie, een flashkaart, enzovoort, afhankelijk van de firmwaremethode die typisch is voor uw mobiele apparaat - in sommige gevallen vindt de update plaats vanuit een geheugen kaart, en in andere - vanaf de computer wanneer het apparaat is aangesloten.

Stap 5

Als geen van de punten u heeft geholpen, neem dan contact op met speciale servicecentra voor de reparatie van mobiele telefoons, het is heel goed mogelijk dat zij u zullen helpen het probleem op te lossen door het servicemenu te verlaten. Probeer de volgende keer deze codes niet onnodig te gebruiken, omdat dit niet altijd een goed effect heeft op de prestaties van de telefoon.

Aanbevolen: