Hoe Start Je Een Lada Bij Vorst?

Inhoudsopgave:

Hoe Start Je Een Lada Bij Vorst?
Hoe Start Je Een Lada Bij Vorst?

Video: Hoe Start Je Een Lada Bij Vorst?

Video: Hoe Start Je Een Lada Bij Vorst?
Video: Кто Первый Выберется из ЯМЫ, Получит 1000$ - Челлендж ! 2024, Mei
Anonim

Vooral voor eigenaren van buitenlandse auto's is het soms erg moeilijk om een auto te starten bij strenge vorst. Het optreden van een vergelijkbare situatie bij eigenaren van auto's die in de Russische auto-industrie zijn geproduceerd, duidt vaak op problemen met de batterij.

Hoe start je een Lada bij vorst?
Hoe start je een Lada bij vorst?

Noodzakelijk

een opgeladen batterij om te testen

instructies:

Stap 1

Als er problemen optreden bij de werking van een in Rusland gemaakte auto bij vorst, controleer dan eerst het laadniveau van de batterij. Als de startstroom lager is dan tweehonderd ampère, overweeg dan om het apparaat te vervangen. U kunt dit ook controleren door een alternatieve volledig opgeladen batterij te gebruiken.

Stap 2

Raadpleeg in elk geval een specialist voordat u dit onderdeel vervangt, want het probleem kan niet alleen de batterij zijn. Ook kan in sommige gevallen het herstellen van de batterij helpen, maar dit moet onder bepaalde voorwaarden gebeuren met de aanwezigheid van speciale apparatuur. In dit geval is het beter om het niet te riskeren en toch hulp te zoeken bij ervaren specialisten.

Stap 3

Als u de auto start bij vorst, zet u eerst de koplampen aan om de batterij op te warmen met een lage stroomsterkte en wacht u vervolgens ongeveer een minuut voordat u alle andere acties uitvoert. Dit verlengt de levensduur van uw batterij. Als de auto korte tijd in de kou heeft gestaan, is 30 seconden voldoende. In auto's van buitenlandse makelij kan het soms tot 10 minuten duren om de batterij op te warmen, dit hangt allemaal af van het model en het land van montage.

Stap 4

Als u problemen heeft met het gebruik van de auto bij koud weer, let dan op de aanwezigheid van eventuele storingen, aangezien auto's van Russische makelij speciaal zijn ontworpen om te werken in koude winterse omstandigheden.

Stap 5

Besteed speciale aandacht aan de batterij en als u niet over de vaardigheden beschikt om een auto te repareren, neem dan contact op met de servicecentra in uw stad voor een oplossing voor de probleemsituatie. Vergeet ook garantiereparaties niet, zoek uit of deze situatie van toepassing is op garantiegevallen, aangezien een dergelijke afwijking van de norm duidelijk wijst op de aanwezigheid van een storing in de auto.

Aanbevolen: