Aankomende OS-updates Voor Lenovo Smartphones En Tablets

Aankomende OS-updates Voor Lenovo Smartphones En Tablets
Aankomende OS-updates Voor Lenovo Smartphones En Tablets

Video: Aankomende OS-updates Voor Lenovo Smartphones En Tablets

Video: Aankomende OS-updates Voor Lenovo Smartphones En Tablets
Video: Exculusive: Update All Lenovo Devices/Tablets Using Lenovo Smart Assistant 2024, Mei
Anonim

Al aan het begin van 2015 kregen sommige nieuwe producten van Lenovo OS-updates voor Android 5.0 Lollipop. Toch ontvingen niet alle telefoonmodellen het langverwachte bijgewerkte besturingssysteem. En veel gebruikers van telefoons van dit merk begonnen gekweld te worden door de vraag: wanneer kunnen ze de Lenovo-update verwachten?

Aankomende OS-updates voor Lenovo smartphones en tablets
Aankomende OS-updates voor Lenovo smartphones en tablets

Volgens het door Lenovo opgestelde schema zullen veel Lenovo-smartphones in augustus en september 2015 worden geüpdatet.

Op dit moment heeft het bedrijf dus vier Lenovo-telefoons in de plannen, die nog niet zijn bijgewerkt, maar die al zijn gepland voor een update.

Lenovo A6000 wordt in 2015 als een budgetnieuwigheid beschouwd. Veel mensen besloten Lenovo te kopen na de release van dit smartphonemodel. Op dit apparaat staat OS Android 4.4 met een eigen shell Vibe 2.0 geïnstalleerd, maar al in augustus van dit jaar is het de bedoeling om te updaten naar Android 5.0.

Lenovo P70-A werd uitgebracht als een long-lever in de Lenovo-smartphonemarkt, in de overtuiging dat het de verkoop en populariteit van de permanente leider - de Lenovo P780-smartphone, kan overtreffen. Toch verschillen deze telefoons op de Chinese en Europese markt alleen in de communicatiemodule. De Lenovo P70-A wordt in september 2015 geüpdatet naar het besturingssysteem Android 5.0.

Maar de updatedata voor de Lenovo P90 en Lenovo A5000 smartphones zijn nog niet bekend gemaakt.

Uiteraard zal de update ook van invloed zijn op tablets. Alle geplande Lenovo-tablets ontvangen het nieuwe besturingssysteem in augustus 2015. Het zal niet lang duren om te wachten. Dergelijke tabletmodellen wachten op hun beurt: Lenovo TAB S8-50L, Lenovo TAB 2 A7-30F, Lenovo YOGA Tablet 2-830LC, Lenovo TAB S8-50LC, Lenovo YOGA Tablet 2 Pro-1380L en Lenovo YOGA Tablet 2 Pro-1380F …

Het is niet meer bekend of andere toestellen van vorige generaties Lenovo officieel Android 5.0 zullen krijgen. Wellicht werken veel Lenovo-tablets en -telefoons nog op Android 4.4, dat voor velen bekend is.

Aanbevolen: