Lenovo-smartphones: Hoe Een Nummer Op Contact Te Zetten

Inhoudsopgave:

Lenovo-smartphones: Hoe Een Nummer Op Contact Te Zetten
Lenovo-smartphones: Hoe Een Nummer Op Contact Te Zetten

Video: Lenovo-smartphones: Hoe Een Nummer Op Contact Te Zetten

Video: Lenovo-smartphones: Hoe Een Nummer Op Contact Te Zetten
Video: Lenovo Phone || How To Import And Export Contacts 2024, Mei
Anonim

Veel mensen die een Lenovo-telefoon hebben gekocht, worden geconfronteerd met het probleem om bepaalde muziek in te stellen op een contactpersoon in het telefoonboek. Maar in feite is alles vrij eenvoudig, hoewel het niet zonder valkuilen was die smartphonegebruikers ervan weerhielden beltonen op contacten te installeren.

Lenovo-smartphones: hoe een nummer op contact te zetten
Lenovo-smartphones: hoe een nummer op contact te zetten

instructies:

Stap 1

Het lijkt eenvoudiger: je gaat naar het gewenste contact in het telefoonboek, kiest een melodie en zet hem aan! Maar deze optie werkt niet altijd, soms is er gewoon geen functie om de melodie op de contacten in het telefoonboek te wijzigen. Hoe kun je dan een melodie instellen voor een contact op Lenovo-smartphones?

Stap 2

De melodie kan dus niet op een contact worden geïnstalleerd als deze op de simkaart van uw smartphone is opgeslagen. Als de contacten bijvoorbeeld waren gesynchroniseerd, kopieerde u ze naar het geheugen van de Lenovo-smartphone vanuit Google-contacten, en bij het toewijzen van een melodie raakt de telefoon in de war, met als resultaat een standaardbeltoon.

Stap 3

Het probleem is eenvoudig opgelost: zet de contacten op de simkaart over naar het telefoongeheugen. Om dit te doen, drukt u bij het gewenste contact op de menuknop (onderaan de smartphone) en selecteert u "Importeren / Exporteren". Als je contacten zowel op je simkaart als in het geheugen van de telefoon staan, bestaat de kans dat de melodie toch niet werkt.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Als je een niet-standaard melodie op je smartphone wilt installeren, maak dan eerst een media / audio / ringtones-map op de geheugenkaart aan en zet vervolgens de benodigde muziekbestanden erin. Houd er rekening mee dat als Cyrillisch aanwezig is in de tags van het mp3-bestand, de weergave onjuist zal zijn - in plaats van de naam van het nummer, ziet u een onbegrijpelijke reeks tekens. Hetzelfde geldt voor het instellen van melodieën voor verschillende evenementen, wekker- en interfacegeluiden. Maak gewoon uw mappen voor hen in de hoofdmap van de Lenovo-telefoongeheugenkaart. Voor media / audio / meldingsgebeurtenissen, voor interfacegeluiden - media / audio / ui, voor een wekker - media / audio / alarmen.

Aanbevolen: