Hoe De Kabel Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kabel Te Veranderen?
Hoe De Kabel Te Veranderen?

Video: Hoe De Kabel Te Veranderen?

Video: Hoe De Kabel Te Veranderen?
Video: DERAILLEURKABEL VERVANGEN (DOOR HET FRAME HEEN): Zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

Geen enkel detail in een voertuigmechanisme kan overbodig of nutteloos zijn, en zelfs zo'n schijnbaar onbeduidende kabel kan de reden zijn voor het falen van de hele auto of motorfiets. Het vervangen van zo'n onderdeel door een auto wordt meestal vertrouwd door specialisten, maar amateurs repareren motorfietsen alleen. Het vervangen van de kabel veroorzaakt vaak een aantal problemen, vooral voor beginners, dus het is raadzaam om eerst de kenmerken van een dergelijke techniek te bestuderen en pas daarna over te gaan tot eventuele reparatiewerkzaamheden.

Hoe de kabel te veranderen?
Hoe de kabel te veranderen?

Noodzakelijk

Motorfiets, schroevendraaier, nat doekje, nieuwe kabel

instructies:

Stap 1

Lokaliseer de motor op uw motorfiets en buk om een kabelingang ernaast te vinden. Je herkent het natuurlijk meteen, want de constructie is vrij eenvoudig.

Stap 2

Let op het moment dat er naast de ingang van het carter een schroef zit, deze moet je losdraaien om de kabel te kunnen verwisselen.

Stap 3

Draai de schroef los.

Stap 4

Trek de kabel eruit en vervang deze door een nieuwe. Houd er rekening mee dat de kabels hetzelfde moeten zijn, anders kunnen er nieuwe problemen ontstaan. Het oude onderdeel mag alleen worden vervangen door een identiek, maar nieuw onderdeel.

Aanbevolen: