Een Navigator Verbinden Met MTS

Inhoudsopgave:

Een Navigator Verbinden Met MTS
Een Navigator Verbinden Met MTS

Video: Een Navigator Verbinden Met MTS

Video: Een Navigator Verbinden Met MTS
Video: Купить навигатор Гармин или скачать Яндекс.Навигатор? Рассказали всё про Drive, Smart, Assist 2024, Mei
Anonim

Dankzij de MTS Navigator-service verandert de telefoon in een universeel en verenigd apparaat voor het ontvangen van referentie- en toeristische informatie en navigatie. Het is zeer comfortabel en modern.

Een navigator verbinden met MTS
Een navigator verbinden met MTS

instructies:

Stap 1

U kunt gemakkelijk het adres vinden dat u nodig heeft en vervolgens uw bestemming bereiken met behulp van de MTS Navigator-service, die interactieve tips biedt, ongeacht hoe u het wilt doen (te voet of met de auto). Hoofdfuncties:

- stapsgewijze navigatie met gesproken instructies en 3D-kaarten;

- Met behulp van constant bijgewerkte informatie over files in realtime, bespaart u tijd en vindt u alternatieve routes die u helpen lang en vervelend wachten te voorkomen;

- Vind restaurants, bars, hotels, enz. tussen miljoenen inzendingen met behulp van een intuïtief menu. zelfs als je de naam verkeerd hebt gespeld of slechts gedeeltelijke informatie hebt ingevoerd;

- u kunt de coördinaten van uw locatie uitwisselen met collega's en vrienden en ze bellen, aan de hand van de kaart.

Stap 2

Om de MTS Navigator-service te activeren, kiest u * 111 * 365 # op het toetsenbord van de telefoon en drukt u op de belknop of stuurt u een sms-bericht met de tekst 365 naar nummer 111. Als reactie daarop ontvangt u een sms met een link naar de MTS WAP-site. Volg de link en download de applicatie op uw telefoon en installeer deze vervolgens. Let op: de service is betaald. De betalingsregeling verneemt u bij uw telecomoperator door het verkorte nummer 0890 te bellen.

Stap 3

Een andere manier is om de MTS Navigator-applicatie te downloaden van de Android Market. Ga hiervoor naar de website https://market.android.com en download deze. Om de applicatie te downloaden, moet er minimaal 2 MB vrij geheugen in de telefoon aanwezig zijn. De maandelijkse vergoeding voor deze service is 118 roebel inclusief btw. Het wordt volledig afgeschreven op het moment van aansluiting, daarna - maandelijks op de dag van de aansluitingsdatum. Als het nummer is geblokkeerd op het moment dat het geld wordt afgeschreven, wordt het vereiste bedrag afgeschreven wanneer u de blokkering verlaat. Wanneer u zich op het grondgebied van Rusland bevindt, wordt GPRS-verkeer bij gebruik en downloaden niet in rekening gebracht. GPRS-verkeer bij nationale en internationale roaming wordt aan roamingtarieven in rekening gebracht.

Aanbevolen: