Hoe Kies Je Een Navigator Met Files

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Navigator Met Files
Hoe Kies Je Een Navigator Met Files

Video: Hoe Kies Je Een Navigator Met Files

Video: Hoe Kies Je Een Navigator Met Files
Video: Vim File Navigation 2024, Mei
Anonim

Satelliet-GPS-navigatie is al lang een must-have voor een automobilist. Navigeren in de stad is veel gemakkelijker met dit slimme apparaat, vooral wanneer u dringend op uw bestemming moet zijn.

Hoe kies je een navigator met files
Hoe kies je een navigator met files

instructies:

Stap 1

De zogenaamde GPS-navigator met files bouwt de route zo op dat je niet op de drukke snelwegen en straten komt. Let bij het kiezen van een apparaat op bedieningsgemak, bouwkwaliteit en betrouwbaarheid van het softwaregedeelte. Een belangrijk criterium is ook een breed servicenetwerk.

Stap 2

Lees voordat u uw navigator aanschaft eerst de lijst met kaarten die beschikbaar zijn in het geheugen van het apparaat. Ontdek hoe ze kunnen worden bijgewerkt, als er add-ons kunnen worden gedownload. Vermeld zeker het bedrag dat u hiervoor moet betalen als er geen gratis service is.

Stap 3

Houd er bij het kiezen van een apparaat rekening mee dat er momenteel drie soorten navigators zijn met de functionaliteit om informatie over bestaande files te downloaden. Apparaten met een ingebouwde GPRS-module zijn uitgerust met een speciaal slot voor een mobiele simkaart. Om gegevens over files te ontvangen, plaatst u een simkaart in de navigator en schakelt u internet in. De navigator kan enkele functies van een mobiele telefoon uitvoeren (inkomende oproepen, ontvangen en verzenden van SMS-berichten). De enige voorwaarde is dat het tarief voor de internetverbinding de dienst "gprs-Internet" moet bevatten.

Stap 4

Een navigator met een Bluetooth DUN-module, waarmee informatie over files wordt ontvangen, kost iets minder. Dit type apparaat communiceert via Bluetooth met een mobiele telefoon en de mobiele telefoon ontvangt verkeersgegevens via gprs-internet.

Stap 5

Houd er rekening mee dat er navigators zijn die informatie ontvangen via het verkeersinformatiekanaal met behulp van FM-radiogolven. Het is belangrijk om hier te bedenken dat de overdracht van informatie plaatsvindt zonder de deelname van internet en geen kosten met zich meebrengt.

Stap 6

Afhankelijk van uw wens kunt u kiezen voor een GPS-navigator met enkele extra handige functies. Zo zijn er modellen die complexe routes bouwen door meerdere punten, informatie sorteren en optimaliseren om de kortste weg te bouwen.

Aanbevolen: