Hoe Een Gps-ontvanger Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gps-ontvanger Te Kiezen?
Hoe Een Gps-ontvanger Te Kiezen?

Video: Hoe Een Gps-ontvanger Te Kiezen?

Video: Hoe Een Gps-ontvanger Te Kiezen?
Video: What makes a great GPS receiver? 2024, Mei
Anonim

Een GPS-ontvanger helpt u door onbekend terrein te navigeren door verbinding te maken met een satellietsysteem. GPS-apparaten helpen om de locatie te bepalen, de gewenste route uit te stippelen door deze op de kaart te markeren. De selectie van het juiste apparaat moet worden gemaakt op basis van de verwachte functies en gebruiksomstandigheden.

Hoe een gps-ontvanger te kiezen?
Hoe een gps-ontvanger te kiezen?

instructies:

Stap 1

Analyseer voor welk doel je een ontvanger nodig hebt. Afhankelijk van de doelen worden het type, de prijscategorie van het apparaat en de functionaliteit ervan bepaald. Als u van reizen houdt, van toerisme houdt en de voorkeur geeft aan actieve rust, richt uw aandacht dan op draagbare navigators. Ze ondersteunen de mogelijkheid om kaarten van het gebied vanaf een computer te downloaden, en hebben meestal kompas- en hoogtemeterfuncties.

Stap 2

Let bij het kiezen van een draagbare navigator op de beschermende functies en de afwerking van de behuizing. Tijdens een kampeertrip is vochtbescherming voor dit apparaat een must. Het is belangrijk dat het toestel makkelijk in je broekzak past en niet veel ruimte inneemt in je rugzak.

Stap 3

De belangrijkste technische kenmerken van elke navigator kunnen worden beschouwd als de hoeveelheid geheugen en processorkracht. Kaarten die van een computer of internet zijn gedownload, worden in het geheugen opgeslagen en hoe groter het volume, hoe meer details op het scherm worden weergegeven. Duurdere modellen hebben de mogelijkheid om te bellen, wat ook van pas kan komen in geval van nood.

Stap 4

Als u een GPS-ontvanger voor uw auto kiest, zijn schermgrootte en kwaliteit belangrijke parameters. Het display moet alle informatie duidelijk weergeven, handig in gebruik zijn en snel reageren op de keuze van menu-items. Als u verwacht dat de navigator prompts zal geven na het ontwikkelen van de gewenste route, dan is het wenselijk om een ingebouwde luidspreker te hebben en een aansluiting voor een flash-kaart, waar de bestanden met prompts en kaarten worden geladen.

Stap 5

Vraag uw dealer naar de inhoud van het geselecteerde apparaat. Voor een autonavigator is het noodzakelijk om een oplader te hebben van de sigarettenaansteker en bevestigingsmiddelen naar de voorruit. Voor de toeristenontvanger is het wenselijk om een hoes en een nekband te hebben.

Aanbevolen: