De Route Van De Navigator Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Route Van De Navigator Wijzigen
De Route Van De Navigator Wijzigen

Video: De Route Van De Navigator Wijzigen

Video: De Route Van De Navigator Wijzigen
Video: Intro to Flutter Navigation & Routes | Navigator 1.0 and 2.0 2024, Mei
Anonim

De GPS-navigator is een goede reisgenoot. Het toont niet alleen, maar vraagt ook de route, volgens de punten die door de gebruiker zijn ingesteld van het begin tot het einde van het pad, en bepaalt ook wanneer en waar een afslag moet worden genomen. De meeste modellen GPS-navigatiesystemen kunnen niet alleen de bewegingsrichting weergeven, maar ook een route uitzetten en indien nodig opslaan.

De route van de navigator wijzigen
De route van de navigator wijzigen

instructies:

Stap 1

De functie "Route" geeft u de mogelijkheid om via-punten opeenvolgend te koppelen en van de ene naar de andere te gaan, naar de eindbestemming. Wanneer een route uit drie waypoints A, B en C bestaat, worden de segmenten A tot B en B tot C de "twee etappes" van de route genoemd. Uw rijroute kan maximaal 50 waypoints bevatten die in het geheugen zijn opgeslagen.

Stap 2

Het maken en wijzigen van routes wordt uitgevoerd door de sjabloon voor waypoints te bewerken. Als u een bestaande en eerder opgeslagen route moet wijzigen, gaat u naar het gedeelte "Routes". Op deze pagina ziet u een lijst met uw routes.

Stap 3

Selecteer de route die u wilt wijzigen met de knoppen Omhoog of Omlaag. Druk vervolgens op "Enter" en in het menu dat opent, selecteer "Wijzigen" en druk nogmaals op "Enter".

Stap 4

Hier ziet u alle punten die in de route zijn opgenomen. Druk op "Enter" en in het geopende submenu krijgt u vier acties aangeboden: "Toevoegen", "Invoegen", "Verwijderen" en "Opslaan". Breng de wijzigingen aan zoals u zou doen bij het maken van een nieuwe route.

Stap 5

Dat wil zeggen, als u een punt wilt toevoegen om de route langer te maken, selecteert u het item "Toevoegen". Druk op Enter en een lijst met waypoints wordt geopend. Selecteer het waypoint dat u wilt toevoegen met de knoppen Omhoog of Omlaag. Bevestig de actie door op "Enter" te drukken.

Stap 6

U kunt uw route ook wijzigen door een waypoint in te voeren. Selecteer hiervoor het item "Invoegen". Ga naar de lijst met waypoints door op "Enter" te drukken. Selecteer het waypoint dat u wilt invoegen met de knoppen Omhoog of Omlaag. Bevestig de actie door op "Enter" te drukken.

Het verwijderen van een waypoint uit een route is vergelijkbaar. Selecteer het punt dat u wilt verwijderen en druk op Enter.

Stap 7

Vergeet niet om alle wijzigingen die u aanbrengt op te slaan. Selecteer hiervoor het item "Opslaan" met de knoppen "Omhoog" of "Omlaag". Druk nogmaals op Enter om de naam van de route te controleren. Selecteer "Ok" als u het met dezelfde naam wilt opslaan. U kunt de route ook een nieuwe naam geven. Om dit te doen, voert u een naam in nadat u op "Enter" hebt gedrukt in het venster dat verschijnt.

Aanbevolen: