Hoe Het GPS-signaal Te Versterken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het GPS-signaal Te Versterken?
Hoe Het GPS-signaal Te Versterken?

Video: Hoe Het GPS-signaal Te Versterken?

Video: Hoe Het GPS-signaal Te Versterken?
Video: GPS antenna. Strengthen your GPS signal for an accurate location on maps. 2024, April
Anonim

GPS-navigators worden steeds vaker gebruikt door gebruikers van draagbare apparaten. Het signaalniveau laat op sommige plaatsen echter te wensen over, vooral in dunbevolkte gebieden.

Hoe het GPS-signaal te versterken?
Hoe het GPS-signaal te versterken?

Noodzakelijk

  • - navigator;
  • - plat horizontaal metalen oppervlak.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het apparaat voldoende laadniveau heeft voor de normale werking van de antenne van uw navigator. Probeer hem aan te sluiten op een stroombron. Wanneer u van locatie verandert, kan het signaal ook verzwakken of toenemen - het hangt allemaal af van het gebied. Gewoonlijk wordt de kwaliteit van het signaalniveau zelden beïnvloed door het model of de fabrikant.

Stap 2

Om te bepalen bij het kopen van welke navigator u nodig hebt, moet u weten welke antenne van de fabrikant meestal in een bepaald apparaatmodel is geïnstalleerd, aangezien dit de belangrijkste parameter is die zelfs tussen apparaten van dezelfde navigatorfabrikant kan variëren.

Stap 3

Probeer het signaal van de navigatorantenne als volgt te versterken: als uw apparaatmodel een interne antenne heeft, kunt u het apparaat installeren boven een metalen oppervlak dat zich in een horizontale positie bevindt. In dit geval zal dit oppervlak tot 3 dB optellen bij het signaalniveau dat door de navigator wordt ontvangen.

Stap 4

Als uw navigator een slechte verbindingskwaliteit heeft, stuur hem dan op voor reparatie om verouderde onderdelen te vervangen. U kunt het ook zelf doen als u over bepaalde vaardigheden beschikt om met dergelijke apparatuur te werken, nadat u eerder de benodigde onderdelen voor vervanging hebt gekocht. Het is het beste om uw apparaat te vervangen door een nieuwer en u bij het kiezen te laten leiden door gebruikersrecensies op internet.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de prijs van het apparaat voornamelijk varieert, niet vanwege de parameter van het ontvangen signaalniveau, maar door de aanwezigheid van extra functies in het apparaat, schermresolutie, enzovoort. Als je de navigator op een mobiele telefoon gebruikt, zorg er dan voor dat je periodieke kaartupdates via een internetverbinding hebt ingesteld. Probeer ook extra signaalverbeteringssoftware te gebruiken.

Aanbevolen: