Het Bereik Van Een Portofoon Vergroten Increase

Inhoudsopgave:

Het Bereik Van Een Portofoon Vergroten Increase
Het Bereik Van Een Portofoon Vergroten Increase

Video: Het Bereik Van Een Portofoon Vergroten Increase

Video: Het Bereik Van Een Portofoon Vergroten Increase
Video: Productiviteit Verhogen: Hoe Bereik Ik Meer? 2024, Mei
Anonim

Radio's zijn populair bij vrachtwagenchauffeurs en beveiligers, omdat mensen met deze beroepen voortdurend contact met elkaar moeten houden. Het gebruik van mobiele communicatie is in dergelijke gevallen niet aan te raden vanwege de hoge kosten van een minuut gesprek. Met moderne portofoons kunt u onbeperkt met elkaar praten zonder onderbreking.

Het bereik van een portofoon vergroten increase
Het bereik van een portofoon vergroten increase

instructies:

Stap 1

De meeste radio's van 's werelds toonaangevende fabrikanten hebben een bereik van ongeveer een kilometer, waardoor bewakers met elkaar kunnen praten bij het bewaken van een object. Vroeg of laat heeft iedereen die een walkietalkie gebruikt, de wens om het bereik van zijn actie te vergroten. Er zijn verschillende manieren om aan deze wens te voldoen. Als u bijvoorbeeld het bereik van uw portofoon wilt vergroten, vervangt u de conventionele spiraalvormige antenne door een speciale viergolfstaaf, die in bijna elke markt verkrijgbaar is.

Stap 2

Je kunt ook een lang stuk coaxkabel als antenne gebruiken, die het signaal aanzienlijk kan versterken. Pas vervolgens de frequentie van de portofoon aan zodat deze het signaal zo ver mogelijk doorstuurt.

Stap 3

Het bereik van de antenne is afhankelijk van het vermogen van het uitgangspad. Kies de optimale frequenties voor signaaloverdracht, onthoud dat dichter bij de randen van het werkbereik veel kenmerken van de radio voor vrachtwagenchauffeurs, zoals gevoeligheid en vermogen, aanzienlijk zijn verslechterd. Daarom is de antenne standaard op het midden van het frequentiebereik afgestemd. Dat wil zeggen, als uw radio een signaal uitzendt in het bereik van 136-174 MHz, dan zal het het grootste bereik tonen bij een frequentie van 155 MHz.

Stap 4

Gebruik alleen goed opgeladen batterijen, omdat het uitgangsvermogen afhankelijk is van de voeding. Als u de portofoon dus voor langere tijd gaat gebruiken, neem dan altijd een reservebatterij mee. Als u het signaaltransmissiebereik van uw midland-walkietalkie voor een communicatiesessie wilt vergroten, gebruik dan indien mogelijk de heuvels op de grond.

Stap 5

Met een goed werkende portofoon houdt u contact met uw collega en kunt u hem bij onvoorziene situaties direct te hulp schieten. Op dit moment zijn Midland en Motorola de populairste fabrikanten van portofoons. Elk van deze bedrijven biedt het breedste scala aan verschillende digitale en elektronische producten, van conventionele portofoons tot multifunctionele radio's.

Aanbevolen: