Hoe Onnodige Desktops Op Android Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Desktops Op Android Te Verwijderen
Hoe Onnodige Desktops Op Android Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Desktops Op Android Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Desktops Op Android Te Verwijderen
Video: How to Empty Trash on Android Phone to Free Up Storage? 2024, April
Anonim

Soms creëren gebruikers, nadat ze een alternatief opstartprogramma op Android hebben geïnstalleerd, verschillende desktops als gevolg van willekeurige manipulaties. Ze worden echter net zo gemakkelijk verwijderd als ze zijn gemaakt.

Hoe onnodige desktops op Android te verwijderen
Hoe onnodige desktops op Android te verwijderen

Een opstartprogramma voor Android kiezen

Aangezien het aantal desktops niet kan worden gewijzigd in de standaard firmware en met de standaard launcher, moet u in dit geval andere launchers gebruiken. Launcher voor Android is een desktop voor een smartphone, maar met een alternatief uiterlijk en andere gewijzigde elementen.

Een van de meest populaire is bijvoorbeeld ADW. Launcher. Dit opstartprogramma is geweldig voor tablets - bureaublad met meerdere schermen, hoofdtoepassingsmenu. Om de inhoud van het opstartprogramma te bedienen, hoeft u alleen maar het gebied op het scherm met uw vinger ingedrukt te houden en 1-2 seconden te wachten. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u kunt kiezen om widgets, applicaties en het hele bureaublad als geheel aan te passen. Maar het grootste nadeel van dit opstartprogramma is het onvermogen om applicaties uit de app-lade te verwijderen. Om dit te doen, moet je je wenden tot de standaard launcher.

Een andere populaire launcher is Go Launcher. Onderaan het bureaublad bevindt zich een dock waar u veelgebruikte programma's kunt opslaan. Deze launcher werkt ook prima op tablets. Als u lang op het apparaatscherm drukt, wordt het instellingenmenu voor de gebruiker geopend, waarin u thema's, widgets en toepassingen kunt aanpassen en bureaubladen kunt toevoegen of verwijderen.

Het bureaublad verwijderen op Android

Het toevoegen van een extra desktop op een Android-apparaat is heel eenvoudig. Om dit te doen, moet u uw vinger een paar seconden op het bureaublad houden en vervolgens het item "Pagina" selecteren in het menu dat verschijnt.

Maar soms gebeurt het dat als gevolg van willekeurige manipulaties er meerdere desktops worden gemaakt. En het wordt noodzakelijk om er enkele te verwijderen. Om een extra bureaublad te verwijderen, moet je twee vingers van de hoeken naar het midden slepen (vergelijkbaar met de actie om de afbeelding te verkleinen). Er verschijnt een nieuw menu voor het beheren van desktops, waarop ze in verkleinde vorm worden weergegeven. Vervolgens moet u met uw vinger op een specifiek bureaublad knijpen en deze overbrengen naar de afbeelding van de prullenbak. Hier kunt u ook aangeven welk bureaublad het belangrijkste is door op de knop "Home" (een schematische weergave van een huis) in de rechterbovenhoek van het geselecteerde bureaublad te klikken.

U kunt een extra bureaublad op een andere manier verwijderen. Op het hoofdbureaublad moet u op het "huis"-pictogram klikken, waarna alle bureaubladen op één scherm worden geopend. En om een onnodig bureaublad te verwijderen, moet je het pakken en naar de prullenbak slepen.

Aanbevolen: