"Kill" Skype: Formidable Slack Rival Lanceert Oproepen In IOS-apps En Apple-desktops

"Kill" Skype: Formidable Slack Rival Lanceert Oproepen In IOS-apps En Apple-desktops
"Kill" Skype: Formidable Slack Rival Lanceert Oproepen In IOS-apps En Apple-desktops

Video: "Kill" Skype: Formidable Slack Rival Lanceert Oproepen In IOS-apps En Apple-desktops

Video:
Video: t9 KRW 2015 -Kill Your Inner Code Monkey by Patrick McKenzie 2024, Mei
Anonim

De dag ervoor verschenen er nieuwe opties in de zakelijke messenger waarmee u tussen verschillende gebruikers kunt bellen. Tegenwoordig kan de optie worden geactiveerd in de iOS-app en op desktops. De optie zou binnenkort ook in het Android-programma moeten worden geïmplementeerd.

Afbeelding
Afbeelding

Om de optie te gebruiken waarmee u naar Slack kunt bellen, moet u deze functie eerst inschakelen via het tabblad "Opdrachtinstellingen" => "Oproepen". Zodra u deze modus activeert, worden oproepen onmiddellijk voor u beschikbaar. De optie werkt op Mac, Windows en iOS. Wat groepsconferenties betreft, kunnen alleen gebruikers die de betaalde versies van de applicatie gebruiken deze gebruiken.

Zodra de activering is voltooid, krijgen alle personen uit het adresboek een melding dat deze functie beschikbaar is. Hierna wordt aan elk contact een pictogram toegevoegd met een kleine telefoon erop afgebeeld. Door op het icoon te klikken, wordt er naar deze of gene persoon gebeld.

Op dit moment wint Slack aan populariteit in de wereld, het omzeilen van concurrenten, en velen beschouwen het tegenwoordig als de meest veelbelovende startup van allemaal. Slack streeft ernaar om zelfs Skype te verslaan, en de toevoeging van videobellen aan het programma was een grote stap in het versterken van de concurrentiekracht van de zich ontwikkelende applicatie.

Sommige experts maken zelfs gedurfde veronderstellingen dat de dag zal komen dat Slack Skype zal "killen", maar met dit alles is de prevalentie van Slack in de wereld tegenwoordig te klein in vergelijking met de gigantische Skype, en het jonge programma moet absoluut worden uitgebreid uw gebruikersbestand voordat u kunt praten over serieuze concurrentie.

Aanbevolen: