Hoe Onnodige Services Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Services Uit Te Schakelen
Hoe Onnodige Services Uit Te Schakelen

Video: Hoe Onnodige Services Uit Te Schakelen

Video: Hoe Onnodige Services Uit Te Schakelen
Video: Disable Unnecessary Services in Windows 10 in 2021 2024, Mei
Anonim

Veel factoren zijn van invloed op de snelheid van computers en laptops. Deze lijst bevat een groot aantal processen en services die veel gebruikers helemaal niet gebruiken.

Hoe onnodige services uit te schakelen
Hoe onnodige services uit te schakelen

Noodzakelijk

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Probeer eerst zelf onnodige services uit te schakelen. Dit is een nogal gevaarlijke activiteit, omdat het verwijderen van zelfs maar één belangrijk proces kan leiden tot een volledige storing van het besturingssysteem.

Stap 2

Door sommige van de services die u niet gebruikt uit te schakelen, maakt u extra geheugen vrij en vermindert u de belasting van de processor. Open het Configuratiescherm-menu.

Stap 3

Selecteer in het menu Beeld de optie Kleine pictogrammen of Grote pictogrammen. Ga naar het item "Beheer". Open het menu Diensten. Selecteer het sorteertype "Status" om alle actieve services te markeren.

Stap 4

Er zijn ongeveer dertig services die kunnen worden uitgeschakeld zonder de systeemstabiliteit in gevaar te brengen. Enkele hiervan zijn: Secundaire aanmelding, Netwerkaanmelding, Remote Desktop Server Configuration, Tablet PC Input Service, Remote Access Automatic Connection Manager. Het uitschakelen van onnodige services mag alleen worden uitgevoerd als u zeker weet dat dit proces nutteloos voor u is.

Stap 5

Als u niet zelf onnodige services wilt uitschakelen, installeer dan hulpprogramma's. Downloaden van de site www.iobit.com Geavanceerd hulpprogramma SystemCare

Stap 6

Installeer het programma en voer het uit. Open het menu Systeemdiagnose. In dit geval zijn we alleen geïnteresseerd in één item: optimalisatie. Activeer het en klik op de knop "Scannen".

Stap 7

Klik na het voltooien van deze bewerking op de knop "Repareren". Ga voor extra controle van de status van het besturingssysteem naar het menu Windows Cleanup. Markeer alle vier de items en herhaal het scan- en reinigingsproces.

Aanbevolen: