Hoe Een Radiobandrecorder Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Radiobandrecorder Te Ontgrendelen
Hoe Een Radiobandrecorder Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Radiobandrecorder Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Radiobandrecorder Te Ontgrendelen
Video: restauratie oude panasonic stereo radio cassette CD speler | boombox AM / FM-radio herstellen 2024, April
Anonim

Het vervangen van de batterij, het repareren van de auto, het uitschakelen van de stroom of het verkeerd invoeren van de code kan ertoe leiden dat de radio blokkeert, waardoor het apparaat wordt beschermd tegen diefstal. In dit geval is het, om het werk voort te zetten, nodig om een aantal bewerkingen uit te voeren om het te decoderen.

hoe de radio te ontgrendelen
hoe de radio te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Zet de autoradio aan. Als het bericht "SAFE" of "CODE" op het display verschijnt, betekent dit dat het apparaat een systeemfout heeft. Om met de radiorecorder te kunnen blijven werken en van muziek te kunnen genieten, moet u de juiste code invoeren.

Stap 2

Neem de gebruiksaanwijzing van de radio die bij het apparaat is geleverd. Op de eerste pagina moet het identificatienummer staan waar naast de radiokaart zich bevindt. Bij het kopen van een radio is het raadzaam deze eruit te halen en op een veilige plaats op te bergen die niet in de auto zelf hoort, omdat dit het voor inbrekers gemakkelijker maakt om in het apparaat in te breken. Neem dus deze radiokaart en onthoud de opgegeven code.

Stap 3

Druk tegelijkertijd op de DX- en FX-knoppen op de radio nadat u de woorden "SAFE" of "CODE" ziet. Houd ze ingedrukt totdat "1000" verschijnt. Laat de knoppen los en druk ze niet meer in, aangezien het systeem deze reeks cijfers als een code zal interpreteren.

Stap 4

Voer het codenummer van de radiokaart in met behulp van de radiozenderkeuzetoetsen. Knop 1 is verantwoordelijk voor het eerste cijfer van de code, knop 2 voor het tweede, enzovoort. De knoppen 5 en 6 worden niet gebruikt tijdens invoer.

Stap 5

Druk na het invoeren van de code op de DX- en FX-knoppen om de radio te ontgrendelen en houd deze ingedrukt totdat het woord "SAFE" verschijnt. Zodra het verschijnt, laat u de knoppen los. Het toestel zal even "denken", waarna de frequentie van de radiostations zal verschijnen, wat de ontgrendeling van de radio aangeeft. Als het codenummer verkeerd is ingevoerd, knippert het opschrift "SAFE" even. Nadat het constant brandt, zult u nog een poging moeten doen om de codecombinatie in te voeren. Als drie keer achter elkaar de verkeerde volgorde van nummers wordt ingevoerd, wordt de radio een uur geblokkeerd. Wacht deze keer en probeer het opnieuw.

Aanbevolen: