De Home Towns-service Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Home Towns-service Uitschakelen
De Home Towns-service Uitschakelen

Video: De Home Towns-service Uitschakelen

Video: De Home Towns-service Uitschakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Maart
Anonim

Veel mobiele operators streven ernaar om hun abonnees een betaalbare telefoonverbinding te bieden. In het bijzonder biedt het MTS-bedrijf Moskovieten en inwoners van de regio Moskou een dienst aan met de naam "Home Towns". Wat als deze dienst zijn relevantie voor de abonnee heeft verloren?

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

De dienst Home Towns is in het leven geroepen voor abonnees van niet-zakelijke tarieven, met uitzondering van enkele van hen (Zaken Zonder Grenzen, Gast). Het voorziet in oproepen naar MTS-abonnees naar andere regio's tegen een aanzienlijk lage prijs. Maar, zoals elke speciale aanbieding, kan deze relevantie verliezen. De reden om de verbinding met deze dienst te verbreken, kan zijn dat de abonnee naar een andere regio verhuist, of dat degene die werd gebeld, besloot de diensten van een andere mobiele operator te gebruiken. Je kunt Home Towns zelf op elk gewenst moment en helemaal gratis uitschakelen. Kies hiervoor het commando * 111 * 2132 # belknop in de telefoon.

Stap 2

Volgens de informatie die op de officiële website van het MTS-bedrijf is gepubliceerd, zijn er nog verschillende manieren om deze service uit te schakelen. Kies de meest geschikte voor jou. Maak bijvoorbeeld gebruik van een gratis sms-assistent. Deze hoeft niet vooraf aangesloten te worden. Om je af te melden voor de Home Towns-service, stuur je een bericht met de tekst 21320 naar nummer 111. Daarna ontvang je een bericht dat de service is uitgeschakeld. Bij technische storingen ontvangt u een bericht met de tekst "Dit verzoek kan niet worden ingewilligd". Stuur de applicatie na enige tijd opnieuw of gebruik een andere manier om de service uit te schakelen.

Stap 3

De Internet Assistant-service is beschikbaar op de officiële website van MTS. Stel een wachtwoord in om het te gebruiken. Kies hiervoor het commando * 111 * 25 # belknop in de telefoon. Of bel het nummer 1115. Voor abonnees van de thuisregio is het gesprek gratis. Lees vervolgens de instructies voor het instellen van een wachtwoord. Ga dan naar de "Internet Assistent" en voer je telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in. En hieronder staat het wachtwoord, dat uit 4-7 cijfers moet bestaan. Om veiligheidsredenen wordt aanbevolen om het wachtwoord in te voeren met behulp van het virtuele toetsenbord.

Aanbevolen: