Hoe Het Telefoonnummer Van Een Militaire Eenheid Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Van Een Militaire Eenheid Te Achterhalen?
Hoe Het Telefoonnummer Van Een Militaire Eenheid Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van Een Militaire Eenheid Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van Een Militaire Eenheid Te Achterhalen?
Video: TOP 10 ONGELOOFLIJKE MILITAIRE GADGETS! 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn de telefoonnummers van Russische militaire eenheden verborgen voor vreemden die niets te maken hebben met de mensen die daar dienen, maar er zijn verschillende manieren om deze informatie te verkrijgen.

Hoe het telefoonnummer van een militaire eenheid te achterhalen?
Hoe het telefoonnummer van een militaire eenheid te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - naslagwerk.

instructies:

Stap 1

De telefoonnummers van de militaire eenheid worden aan de nabestaanden van de militairen verstrekt. Bepaal de exacte locatie van deze militaire eenheid door een geschikte zoekopdracht op internet uit te voeren. Ga naar het meest bezochte forum in deze stad en maak een onderwerp aan met de informatie waarin je geïnteresseerd bent. Wellicht kan een van de familieleden van de medewerkers u helpen en u van de nodige gegevens voorzien.

Stap 2

Om het telefoonnummer van de militaire eenheid waarin u geïnteresseerd bent te vinden, gebruikt u de open informatie op internet, bijvoorbeeld op de volgende website: https://www.oblvoin.ru/voenkomat.htm. Probeer ook te zoeken in speciale thematische forums, die dit onderwerp mogelijk al hebben behandeld met betrekking tot de militaire eenheid die je nodig hebt.

Stap 3

Neem contact op met de helpdesk van het stadstelefoonstation en ontdek het telefoonnummer van de militaire eenheid waarin u geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee dat dit soort informatie vertrouwelijk kan zijn en daarom mogelijk niet aan u wordt verstrekt door de operator. Zoek in dit geval het telefoonnummer van de moederorganisatie, waar het vermoedelijk mogelijk zal zijn om de nodige contacten voor communicatie te achterhalen.

Stap 4

Als u het exacte adres van de locatie van de militaire eenheid weet, kunt u de informatie vinden met behulp van speciale gidsen, bijvoorbeeld op de website https://www.nomer.org/ of in speciale databases die op cd-roms worden verkocht in de relevante verkooppunten in uw stad, die, in tegenstelling tot onlinediensten, meer volledige en betrouwbare informatie kunnen bevatten over de objecten die voor u interessant zijn.

Stap 5

Houd er rekening mee dat telefoonnummers van tijd tot tijd kunnen veranderen, dus probeer de meest actuele database te gebruiken voor de beste zoekresultaten. Gebruik geen betaalde services om nummers te vinden die vergelijkbare services bieden voor het verzenden van sms - dit zijn hoogstwaarschijnlijk de trucs van oplichters.

Aanbevolen: