Hoe Kun Je Aan De Hand Van Het Telefoonnummer De Eigenaar Van De Telefoon Achterhalen?

Hoe Kun Je Aan De Hand Van Het Telefoonnummer De Eigenaar Van De Telefoon Achterhalen?
Hoe Kun Je Aan De Hand Van Het Telefoonnummer De Eigenaar Van De Telefoon Achterhalen?

Video: Hoe Kun Je Aan De Hand Van Het Telefoonnummer De Eigenaar Van De Telefoon Achterhalen?

Video: Hoe Kun Je Aan De Hand Van Het Telefoonnummer De Eigenaar Van De Telefoon Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om uit te zoeken bij welke abonnee het telefoonnummer hoort. De redenen hiervoor kunnen verschillen - van dreigende sms waarvan niemand weet van wie tot het vinden van een stuk papier met de geregistreerde nummers in de ingewanden van de tas.

Hoe kun je de eigenaar van de telefoon bepalen aan de hand van het telefoonnummer?
Hoe kun je de eigenaar van de telefoon bepalen aan de hand van het telefoonnummer?

Wat de reden ook is, uitzoeken wiens telefoonnummer niet eenvoudig is. Maar u kunt proberen de eigenaar van het nummer te achterhalen. Probeer om te beginnen de abonnee door de database te "ponsen". Houd er rekening mee dat wanneer u toegang krijgt tot privédatabases, u voor de service moet betalen en dat er geen garantie is dat het nummer correct wordt geïdentificeerd. Als een verzoek wordt verzonden via een database van mobiele operators, is de garantie honderd procent, maar de toegang ertoe is niet altijd aanwezig. Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat niet alle abonnees, die een nummer hebben uitgegeven, dit persoonlijk gebruiken.

Als je de eigenaar van het telefoonnummer op een officiële manier wilt achterhalen, probeer dan contact op te nemen met het kantoor van het relevante mobiele bedrijf en schrijf een verklaring. Daarin moet je uitgebreid de redenen voor een dergelijk beroep aangeven, bijvoorbeeld aangeven dat je dreigtelefoontjes krijgt van een onbekend nummer. Nadat u uw aanvraag heeft beoordeeld, krijgt u mogelijk alle informatie die u nodig heeft. U kunt met dezelfde verklaring een aanvraag indienen bij wetshandhavingsinstanties, in welk geval de medewerkers al contact opnemen met de mobiele operators. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, moet u alle informatie verstrekken over de eigenaar van het nummer dat naar aanleiding van het onderzoek is verkregen.

U kunt proberen om informeel toegang te krijgen tot de database. Bij betalingen aan celnummers ziet de medewerker die de operatie uitvoert de volledige naam van de persoon bij wie dit nummer is geregistreerd. Of hij u informatie geeft, hangt af van uw overtuigingskracht.

Op een betaalde en gratis basis kunt u toegang krijgen tot de telefoonbasis van nummers - koop bijvoorbeeld zo'n schijf. Maar het is beter om deze methode niet te gebruiken - de databases zijn vaak verouderd of bevatten onjuiste informatie. Media kunnen vaak het besturingssysteem van uw apparaat beschadigen.

Sites die zogenaamd dit soort service bieden, mogen niet roekeloos worden vertrouwd. Het is gebruikelijk dat u wordt gevraagd een sms naar een specifiek nummer te sturen, waarna u naar verluidt een code krijgt om de database met telefoonnummers in te voeren. Maar in de regel wordt daarna geld van de telefoon gehaald, maar ontvangt u geen informatie.

Een andere manier om de eigenaar op telefoonnummer te achterhalen, is door alternatieve informatiebronnen te gebruiken. Probeer bijvoorbeeld "voor geluk" om het gewenste telefoonnummer in de Yandex- of Google-regel te typen. Als een persoon die dit nummer gebruikt ooit heeft geprobeerd op internet te adverteren over het kopen en verkopen van een auto, het huren van een appartement, het zoeken naar huisvesting, enz., kan dergelijke informatie worden opgeslagen op prikborden. Als je geluk hebt, volg je gewoon de link en zie je de achternaam van de eigenaar en de minimale informatie die hij over zichzelf verstrekt - bijvoorbeeld een e-mail. Het nummer kan in elk formaat in de zoekmachine worden ingevoerd.

Helaas is er geen universele manier om een persoon op telefoonnummer te vinden. Het is beter om te handelen via medewerkers van telefoonbedrijven of overheidsfunctionarissen. Maar het is beter om te begrijpen dat het onwaarschijnlijk is dat het mogelijk is om de gegevens van de eigenaar te achterhalen door simpelweg zijn nummer in een zoekmachine in te voeren. U moet de oproepen en beloften die op internet zijn geplaatst niet geloven - meestal eindigen dergelijke zoekopdrachten met het opnemen van geld van uw rekening en is het zoekresultaat nul.

Aanbevolen: