Hoeveel Kost Een Luchtbevochtiger?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Een Luchtbevochtiger?
Hoeveel Kost Een Luchtbevochtiger?

Video: Hoeveel Kost Een Luchtbevochtiger?

Video: Hoeveel Kost Een Luchtbevochtiger?
Video: The Hazard of Humidifiers- This Thing ALMOST KILLED ME 2024, April
Anonim

In moderne omgevingsomstandigheden wordt de aanwezigheid van een luchtbevochtiger in een appartement steeds belangrijker. Tegenwoordig wordt een groot aantal van dergelijke apparaten op de elektronicamarkt gepresenteerd, die verschillen in de gebruikte technologie voor het creëren van stoom, werkruimte en de aanwezigheid van extra functies.

Hoeveel kost een luchtbevochtiger?
Hoeveel kost een luchtbevochtiger?

De goedkoopste

De prijs voor de goedkoopste luchtbevochtigers kan beginnen vanaf 500 roebel. De meest goedkope apparaten hebben een laag stroomverbruik en kunnen daarom alleen kleine ruimtes vanaf 10 vierkante meter bevochtigen. m. Onder de functies van deze apparaten kan het vermogen worden opgemerkt om het niveau van de luchtstroom te veranderen. Deze producten bevochtigen ruimtes met behulp van ultrageluid. Onder de bedrijven die zich bezighouden met de productie van dergelijke apparaten, kunnen Timberk, Marta, NeoTec, Maxwell worden opgemerkt. Sommige modellen hebben een luchtionisatiefunctie.

Let bij het kiezen van een goedkope luchtbevochtiger op klantrecensies en het nominale vermogen van het apparaat.

Luchtbevochtigers vanaf 1000 r

Voor 1000 p. een luchtbevochtiger met een groter tankvolume en een hogere capaciteit is beschikbaar. Producten van de hoogste kwaliteit kunnen kamers tot 50 m² van lucht voorzien. m, die zeer geschikt is voor kleine kantoren en appartementen. De meeste apparaten in deze prijsklasse zijn gebaseerd op echografie. Sommigen van hen (bijvoorbeeld ZENET) hebben ionisatie- en luchtzuiveringsfuncties. Sommige apparaten zijn uitgerust met een ultraviolette lamp. Duurdere apparaten kunnen starten bij de klok en uitschakelen door de ingebouwde timer.

Luchtbevochtigers vanaf 3000 r. en hoger

De luchtbevochtigers van de hogere prijsklasse zijn geschikt voor grote of vuile ruimtes met verhoogde droogte. In deze prijscategorie vind je toestellen van bedrijven als LG, Scarlett, Philips, Panasonic, Bort. Het verschil tussen apparaten in deze categorie is een verbeterde luchtverversing, de aanwezigheid van allerlei extra functies, design en extra mogelijkheden voor garantieservice. De meeste apparaten filteren lucht en hebben verwijderbare filters, een elektronisch display en sommige hebben aanraaktoetsen.

De prijs van sommige luchtbevochtigers kan hoger zijn dan 40.000 roebel.

Een prijscategorie kiezen

De beste keuze voor de meeste appartementen kunnen apparaten zijn in de prijscategorie boven 1000 roebel, die de kamer volledig van de nodige luchtvochtigheid zullen voorzien. Als uw huis zich in de buurt van een weg in een vervuild deel van de stad bevindt, moet u letten op apparaten die een groter bevochtigingsgebied hebben in vergelijking met andere tegenhangers. Kies geen apparaten die minder dan 1000 roebel kunnen kosten, zonder eerst met experts te overleggen en zonder de beoordelingen van andere gebruikers te bestuderen. De goedkoopste apparaten worden vertegenwoordigd door weinig bekende bedrijven die apparaten van lage kwaliteit maken.

Aanbevolen: