Hoe Over Te Zetten Naar "Super" MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Zetten Naar "Super" MTS
Hoe Over Te Zetten Naar "Super" MTS

Video: Hoe Over Te Zetten Naar "Super" MTS

Video: Hoe Over Te Zetten Naar
Video: The SECRET to Super Human STRENGTH 2024, Mei
Anonim

Mobiele operator "MTS" biedt een nieuw tarief "Super MTS", waarmee u in heel Rusland kunt bellen naar de telefoons van dit mobiele bedrijf, evenals naar Moskou-stadsnummers volledig gratis (60 minuten per dag). Om dit te doen, hoeft u uw account slechts maandelijks op te waarderen voor meer dan 400 roebel. Bovendien kent dit tariefplan een systeem van bonussen en kortingen.

Hoe over te dragen naar?
Hoe over te dragen naar?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - communicatiesalon "MTS";
  • - 100 roebel.

instructies:

Stap 1

Als u een MTS-abonnee bent, kiest u het volgende USSD-verzoek op het toetsenbord van uw telefoon om over te schakelen naar het Super MTS-tariefplan: "* 888 #" en drukt u op de beltoets.

Stap 2

Om over te stappen op het "Super MTS"-tarief, kunt u bovendien gebruik maken van de diensten van de "Internet Assistant". Ga naar de officiële website van het MTS-bedrijf, stel uw regio in de vervolgkeuzelijst in en ga naar het gedeelte "Internet-assistent" door op de link met de juiste naam te klikken.

Stap 3

Om toegang te krijgen tot het "Internet Assistant"-systeem, gebruikt u de optie om een wachtwoord te verkrijgen: voer hiervoor uw telefoonnummer in, waarop u het tariefplan wilt wijzigen, in de speciale regel van de programma-interface. Binnen enkele seconden ontvangt u een wachtwoord in een sms-bericht, door dit in de onderste regel van de pagina in te voeren, komt u in de "Internet-assistent". Nadat u bent ingelogd, selecteert u het gedeelte "Tariefbeheer", zoekt u "Super MTS" en klikt u op "Go".

Stap 4

Bel 0890 en vraag de operator van de 24-uurs MTS-informatiedienst om u te helpen over te stappen naar het Super MTS-tarief. Om u te kunnen helpen, bereid u voor om uw paspoortgegevens te geven, die zijn aangegeven tijdens het sluiten van het contract met de aanbieder.

Stap 5

Ga met een persoonlijk paspoort naar een van de MTS-showrooms in uw stad en neem contact op met een specialist met het verzoek om u over te zetten naar een ander tarief.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de kosten voor het overschakelen naar het "Super MTS" -tarief voor abonnees van dit netwerk 100 roebel zijn, deze worden van uw persoonlijke account afgeschreven. Als u geen MTS-abonnee bent, moet u 150 roebel betalen om er een te worden en verbinding te maken met dit tarief.

Stap 7

Als u uw account opwaardeert met meer dan 400 roebel voor dit tariefplan, ontvangt u naast gratis uitgaande oproepen 100 bonusroebels, die binnen tien dagen vanaf de datum van ontvangst aan communicatiediensten kunnen worden besteed.

Aanbevolen: