Satellietzenders Vinden

Inhoudsopgave:

Satellietzenders Vinden
Satellietzenders Vinden

Video: Satellietzenders Vinden

Video: Satellietzenders Vinden
Video: Star Citizen UENN: Локализация и Другие Моды | Грёзы о Сальваже (часть 5-я) 2024, Mei
Anonim

Het satelliettelevisiesysteem is gebaseerd op het verzenden van een signaal van een transponder die zich op een communicatiesatelliet bevindt naar de ontvangstapparatuur van de abonnee. Na verloop van tijd veranderen sommige satellieten van baan (positie) of gaan televisiezenders om verschillende redenen van de ene satelliet naar de andere. Er zijn verschillende manieren om opnieuw naar ontbrekende zenders te zoeken.

Satellietzenders vinden
Satellietzenders vinden

instructies:

Stap 1

Bepaal de coördinaten van televisiezenders op de officiële website van de aanbieder. Dit moet worden gedaan wanneer het gebruik van automatisch zoeken niet de helft van de kanalen kan vinden, omdat er geen verwijzingen naar hun frequenties zijn in het NIT-pakket (Network Information Table) - een netwerktabel die wordt verzonden op de referentietransponder van de satelliet. Betaalkanalen hebben vaak hun eigen NIT. De ontvanger (ontvanger) speelt hierbij geen rol.

Stap 2

Vind nieuwe zenders. Het zoeken naar nieuwe zenders is voor verschillende satellietontvangers anders, maar er zijn veel overeenkomsten. Open het menu met de afstandsbediening of door op de knop op het frontpaneel van de tuner te drukken. Selecteer de sectie "Installatie", "Setup" of "Installatie". Klik op de knop "OK". Bevestig uw bedoelingen door het wachtwoord correct in te voeren. Deze zijn meestal 0000. Klik op OK.

Stap 3

Open “Handmatig zoeken” of “Kanaal zoeken” en selecteer een satelliet, bijvoorbeeld Amos 2/3 4W. Het belangrijkste is om de parameters van de satellietontvanger correct te specificeren voor het zoeken naar satellietkanalen. Voer deze gegevens in met de cijfertoetsen op de afstandsbediening van de tuner, namelijk frequentie, polarisatie, bitrate en FEC. Voor een tuner van het type GLOBO, waarvan de afstandsbediening onderaan een rij gekleurde knoppen heeft, selecteert u bijvoorbeeld eerst een transponder, drukt u op "OK" en probeert u deze in de lijst te vinden. Als het er niet is, ga dan naar de modus "Bewerken" en vervolgens naar "Toevoegen" en voer nu pas de parameters in. Druk vervolgens op de rode knop - "Transponder Ok".

Stap 4

Druk op de knop "OK" om het zoeken naar zenders te starten. Na het voltooien van het proces, "OK" opnieuw - om de gevonden te bewaren. Dan de Exit-toets - om het menu te verlaten. De geregistreerde zenders verschijnen onderaan de algemene zenderlijst. Kanalen die al op deze frequentie zijn opgenomen, worden niet opnieuw geregistreerd. Daarna kunnen ze worden bewerkt, d.w.z. overbrengen naar de kolommen die ermee overeenkomen. Bijvoorbeeld Muziek, Films, Nieuws of Kinderen.

Aanbevolen: