Satellietzenders Toevoegen

Inhoudsopgave:

Satellietzenders Toevoegen
Satellietzenders Toevoegen

Video: Satellietzenders Toevoegen

Video: Satellietzenders Toevoegen
Video: How To Add A Satellite, And A Transponder - Free Satellite TV Free To Air 2024, April
Anonim

Als u een schotelantenne hebt geïnstalleerd, kunt u het aantal beschikbare kanalen aanzienlijk vergroten en uw tv-kijkopties uitbreiden. Dit kan door middel van bepaalde acties.

Satellietzenders toevoegen
Satellietzenders toevoegen

instructies:

Stap 1

Na het installeren van een satellietschotel en het detecteren van een signaal van een satelliet, om het aantal kanalen op de tuner te vergroten, moet u de gewenste transponder scannen, dat wil zeggen de zender op de satelliet van belang, met behulp van de ontvanger.

Stap 2

Bepaal welke zender je zoekt en op welke satelliet je moet zoeken. De belangrijkste satellieten die in Rusland kunnen worden opgepikt zijn Hot bird, Amos en Sirius. Surf op internet naar een lijst met de kanalen die ze aanbieden en selecteer degene die je wilt.

Stap 3

Kijk dan in de transponderlijst voor de instellingen voor de verschillende satellietzenders. Dit kan via deze pagina

Stap 4

Als de lijst niet de zender of satelliet bevat die u nodig hebt, voert u de volgende informatie in de internetzoekservice in: lingsat 4W of 5e, 53e, 75e, 40e enzovoort. In de tabellen op de lingsat zie je alle informatie die je nodig hebt om een satellietzender op te zetten.

Stap 5

Ga naar het menu van de satellietschoteltuner en selecteer het gedeelte waarin de instellingen van de satellietkop en ontvanger zich bevinden. Selecteer de gewenste transponder uit de lijst of voeg een nieuwe toe met behulp van de instellingen op internet.

Stap 6

Druk op de gewenste knop op de afstandsbediening om de transponder te scannen. Let op de aanwijzingen die onder aan het scherm verschijnen.

Stap 7

U ziet een menu met verschillende soorten scannen: handmatig zoeken, blind zoeken, automatisch scannen enzovoort. Voor een beginner is het het beste om automatisch zoeken te kiezen en te wachten terwijl het systeem het gewenste kanaal vindt. Als de autosearch geen resultaten heeft opgeleverd, probeer dan de instellingen van de transponder die je nodig hebt handmatig aan de lijst toe te voegen en herhaal de scan.

Aanbevolen: