Hoe Maak Je Een Telefoonlijn Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Telefoonlijn Aan?
Hoe Maak Je Een Telefoonlijn Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoonlijn Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Telefoonlijn Aan?
Video: How To Make A Telephone Cable RJ11 2024, Mei
Anonim

Er kan veel vraag zijn naar een telefoonlijn als deze goed is georganiseerd. Het inkomen van een eigenaar van een tollijn hangt af van het aantal abonnees dat uw lijndienst nodig heeft.

Hoe maak je een telefoonlijn aan?
Hoe maak je een telefoonlijn aan?

Noodzakelijk

  • - telefoontoestel;
  • - Internet toegang;
  • - een akkoord over de aanleg van een tollijn.

instructies:

Stap 1

Koop in de eerste fase een telefoon en een computer met internettoegang. Voor het direct ontvangen van oproepen van abonnees is een telefoontoestel nodig en op verzoek van de klant wordt met behulp van een computer en internet gezocht naar de benodigde informatie. Voor oproepen door abonnees is registratie van het nummer vereist. De locatie van de betaalde telefoonlijn wordt willekeurig gekozen, dat wil zeggen dat het niet nodig is om een kantoorruimte te huren, in de beginfase kunt u thuis gebeld worden. Neem contact op met gespecialiseerde diensten (mobiele kantoren, regionale telefoondiensten, communicatiebedrijven, enz.) om toestemming te krijgen om een tollijn te creëren. Het contract omvat het opstellen van de verplichtingen en voorwaarden van beide partijen (klant en aannemer) voor een bepaalde periode voor een bepaald bedrag (afhankelijk van het type dienst en het gekozen tariefplan). Om dit te doen, moet u een certificaat van toestemming voor privé-activiteiten hebben.

Stap 2

Maak daarna een grote database voor algemene of specifieke vragen. Dit is nodig zodat de abonnee, wanneer hij contact opneemt met een betaalde inlichtingendienst, betrouwbare informatie ontvangt en geen geld verspilt aan lege gesprekken. In de regel zijn tevreden klanten de meest effectieve manier om reclame te maken en een dienst te promoten. Soorten betaalde diensten via de telefoon kunnen bijvoorbeeld service-informatie zijn (adressen, telefoonnummers van bedrijven, ondernemingen, winkels), antwoorden op verschillende vragen (astrologie, horoscoop, weersvoorspelling), gespecialiseerde diensten (juridische bijstand), intieme diensten (seks aan de telefoon), reclame- en amusementslijnen (deelname aan televisiewedstrijden).

Stap 3

Om voortdurend nieuwe gebruikers aan te trekken, plaatst u gratis of betaalde advertenties (in print, media, televisie) over de opening van een nieuw type dienst om nuttige en noodzakelijke informatie te verkrijgen. Zoek ook hulp bij gratis verwijzingsbedrijven, die klanten voor een bepaald percentage zullen doorverwijzen. Voor een effectieve promotie is het raadzaam om een of meerdere operators te accepteren, afhankelijk van de hoeveelheid werk. Hierdoor kunt u snel oproepen beantwoorden zonder lang aan de lijn te hoeven wachten.

Aanbevolen: