Hoe Maak Je Een IPhone-account Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een IPhone-account Aan
Hoe Maak Je Een IPhone-account Aan

Video: Hoe Maak Je Een IPhone-account Aan

Video: Hoe Maak Je Een IPhone-account Aan
Video: How to Create Free Apple ID without Credit Card on iPhone? ✅Latest Method ✅(2021) 2024, April
Anonim

Apple-technologie is een van de meest betrouwbare en handige mobiele apparaten op de markt. Zonder twijfel zijn het qua prijs-kwaliteitverhouding de iPhones die de aantrekkelijkste telefoons zijn. Een intuïtieve interface, veel handige software en extra functies maken het gebruik van de iPhone gemakkelijk, ook voor kinderen. Maar om toegang te krijgen tot unieke Apple-services, moet u een account op uw iPhone maken.

Registreren bij Apple-services - de mogelijkheid om van uw iPhone het middelpunt van entertainment te maken
Registreren bij Apple-services - de mogelijkheid om van uw iPhone het middelpunt van entertainment te maken

instructies:

Stap 1

De eerste stap om optimaal van uw iPhone te kunnen genieten, is door een speciaal iTunes-programma op uw pc te installeren. Zonder dit programma kunt u geen muziek, applicaties en videobestanden naar uw telefoon downloaden. U kunt het rechtstreeks downloaden van de officiële website van het bedrijf www.appel.com. Het programma wordt automatisch geïnstalleerd, u hoeft alleen de regio van verblijf op te geven

Stap 2

De volgende stap is om je iPhone te synchroniseren met iTunes. Dit programma is een van de beste multimediaspelers ter wereld. Bovendien kun je met iTunes met slechts één klik een verscheidenheid aan muziek, apps, video's en games kopen. Om de synchronisatie te starten, moet je je iPhone verbinden met je pc (met iTunes al geïnstalleerd). Dan zal het programma uw apparaat automatisch detecteren (als dit niet gebeurt, moet u contact opnemen met de ondersteuningsdienst). Synchronisatie vindt alleen plaats als deze met succes wordt gedetecteerd (met andere woorden, als uw iPhone geen defecten heeft).

Stap 3

Nadat je je iPhone hebt ingesteld voor muziek en video's, moet je deze kopen of de gratis updates van de iTunes Store gebruiken. Om een Apple-account aan te maken, moet u op het pictogram "Instellingen" op de iPhone klikken en vervolgens het gedeelte "Opslaan" selecteren. Activeer daarna het item "Een nieuw account maken". Daarin vullen we de lege kolommen in met vertrouwelijke informatie die alleen aan jou bekend is (deze bevindt zich in de doos van de iPhone). Daarna moet u deze wijzigingen aanbrengen en de instellingen opslaan door te synchroniseren met iTunes. Nu kunt u handige Apple-services gebruiken, de iPhone-registratie is voltooid.

Aanbevolen: