Hoe Geld Storten Via De Terminal

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Storten Via De Terminal
Hoe Geld Storten Via De Terminal

Video: Hoe Geld Storten Via De Terminal

Video: Hoe Geld Storten Via De Terminal
Video: Geld storten bij het ING-kantoor | ING 2024, Mei
Anonim

Elke dag bedenken wetenschappers iets nieuws. Voorheen was het onmogelijk om je voor te stellen dat je goederen en diensten kunt betalen zonder rechtstreeks naar de bank of winkel te gaan. Tegenwoordig kan dit met een betaalterminal.

Hoe geld storten via de terminal
Hoe geld storten via de terminal

Noodzakelijk

Terminal, geld, betalingsinformatie

instructies:

Stap 1

Zet je geld klaar. Denk niet dat dit niet de moeite waard is om aandacht aan te besteden. Het kan zijn dat u alleen grote rekeningen heeft of juist een kleinigheidje. In dat geval kunt u de rekening niet betalen. Houd er rekening mee dat de terminals geen wisselgeld geven, dus bereid het ingewisselde bedrag voor.

Stap 2

Onthoud of noteer de vereiste betalingsgegevens. Met behulp van de terminal kunt u betalen voor mobiele communicatie, internet, treinkaartjes, siteservices en nog veel meer. Om het bedrag op uw account te laten bijschrijven, moet u ofwel een telefoonnummer (bij betaling voor mobiele communicatie), of een persoonlijk rekeningnummer (bij betaling voor internet) of andere gegevens opgeven.

Stap 3

Zoek de dichtstbijzijnde terminal. Houd er rekening mee dat de terminals van verschillende bedrijven verschillende kosten in rekening brengen. Er zijn terminals die geen percentage rekenen voor het bedienen van contant geld, en er zijn er ook waarvoor de vergoeding voor het gebruik extreem hoog is.

Stap 4

Selecteer het gewenste item door op het terminalscherm te tikken. Dit kan "Betaling voor diensten", "Betaling voor mobiele communicatie", "Betaling voor internet" zijn. In sommige terminals moet u op het logo van het ontvangende bedrijf klikken.

Stap 5

Voer uw factuurgegevens in. Controleer het zorgvuldig. Als je niet alleen betaalt, vraag dan een vriend om te controleren of je het juiste telefoonnummer, persoonlijke account of ontvangstbewijs hebt ingevoerd.

Stap 6

Steek de biljetten één voor één in het daarvoor bestemde vak. Het wordt vaak verlicht met een groenachtig licht. Let goed op welke biljetten u invoert. Het scherm toont het bedrag dat u heeft gestort. Let op de commissie en voeg eventueel rekeningen toe.

Stap 7

Klik op "Betalen" en vergeet niet uw kassabon mee te nemen. Het zal dienen als bewijs van uw betaling. Als u bovendien per ongeluk een fout heeft gemaakt bij het invoeren van betalingsgegevens, kunt u het telefoonnummer op de cheque bellen en de informatie wijzigen. Het geld wordt op uw rekening gestort.

Aanbevolen: