Hoe Webgeld Aan Te Vullen Via De Terminal

Inhoudsopgave:

Hoe Webgeld Aan Te Vullen Via De Terminal
Hoe Webgeld Aan Te Vullen Via De Terminal

Video: Hoe Webgeld Aan Te Vullen Via De Terminal

Video: Hoe Webgeld Aan Te Vullen Via De Terminal
Video: Visa, Master cards send money to Webmoney wallet REFILL 2024, Maart
Anonim

Er zijn veel manieren om WebMoney-portemonnees aan te vullen, inclusief prepaidkaarten en postoverschrijvingen, en betaling met een bankkaart, en waarschijnlijk is de meest populaire manier om WM aan te vullen via een terminal. Deze methode garandeert ook de snelst mogelijke overboeking van geld naar de rekening.

U kunt WM alleen in roebels aanvullen
U kunt WM alleen in roebels aanvullen

instructies:

Stap 1

Om te beginnen is het vermeldenswaard dat u WM alleen in roebels kunt aanvullen, en daarom alleen in roebelportefeuilles - ze hebben het achtervoegsel "R" (WMR). WMZ, WME en geld in een andere elektronische valuta kunnen niet via de terminal worden bijgeschreven - u moet WMR in een andere valuta omwisselen. Na bijschrijving via WebMoney Exchange of een ander wisselkantoor.

Stap 2

Ook moet uw R-wallet geautoriseerd zijn, d.w.z. uw paspoort in het WebMoney-systeem moet een status hebben die niet lager is dan formeel. Om dit te doen, moet u uw identiteitsbewijs doornemen en uw paspoortgegevens bevestigen, evenals uw mobiele telefoonnummer.

Stap 3

Zoek in de betaalterminal het item "Elektronisch geld" of "Betaalsystemen" en selecteer "WebMoney". Vul uw R-wallet nummer in. Het nummer bestaat uit 12 cijfers, u hoeft alleen cijfers in te voeren zonder de letter "R" aan het begin. Het portefeuillenummer is geen WMID-nummer Na het invoeren van de portefeuille kan de terminal u vragen het telefoonnummer in te voeren dat aan de WMID is gekoppeld.

Stap 4

Nadat u het telefoonnummer heeft opgegeven, voert u de rekeningen in de rekeningacceptor in. Houd rekening met de commissie - zelfs als de terminal geen commissie (0%) aanneemt, wordt er een commissie voor het aanhouden van effecten van 2% ingehouden wanneer deze op de portemonnee wordt bijgeschreven. Dus bij een terminalcommissie van 3%, zal de echte commissie 5% (3% + 2%) zijn. Wanneer het gewenste bedrag is gestort, zal de terminal op uw bevel een cheque afdrukken. Bewaar het voor het geval u problemen ondervindt bij het bijschrijven van WMR in uw portemonnee.

Aanbevolen: