Hoe Korte Sms Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Korte Sms Uit Te Schakelen
Hoe Korte Sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Korte Sms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Korte Sms Uit Te Schakelen
Video: How to unblock short code SMS Samsung / Message not sent / Premium SMS 2024, Mei
Anonim

Wanneer u SMS naar korte nummers verzendt, betaalt u voor de diensten van een externe provider, waarvan de kosten aanzienlijk kunnen zijn. Deze functie kan worden uitgeschakeld, en het verzenden van een bericht naar een kort nummer zal niet leiden tot het opnemen van geld, noch tot het verlenen van de bijbehorende service.

Hoe korte sms uit te schakelen?
Hoe korte sms uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

De MTS-operator heeft een dienst genaamd Content Banning. Het kan niet zelfstandig worden in- of uitgeschakeld, noch via het toetsenbord van de telefoon, noch via uw persoonlijke account. Bel vanuit uw thuisregio op 0890 of 8 800 250 0890. Wacht op het antwoord van de adviseur. Laat ons weten dat u de dienst "Inhoud blokkeren" wilt inschakelen op het nummer van waaruit u belt, of, als u niet van hem belt, op een ander nummer.

Stap 2

Dicteer de achternaam, voornaam, patroniem, serie- en paspoortnummer van de eigenaar van de simkaart waaraan je deze dienst wilt toevoegen. De operator zal het uitschakelen. De regel volgens welke het aansluiten en loskoppelen van diensten via een consultant 45 roebel kost, is niet van toepassing op Content Ban. Houd er rekening mee dat sommige betaalde diensten van de MTS-operator zelf nog steeds kunnen worden besteld.

Stap 3

"Beeline" levert de dienst "Zwarte en Witte Lijsten". U kunt het aansluiten zonder de hulp van een adviseur. Bel hiervoor vanuit je thuisregio 0858 vanaf de simkaart waarop je de dienst wilt activeren. Luister naar de tekst die wordt voorgelezen door de automatische informant en selecteer het vereiste beschermingsniveau vanaf het toetsenbord volgens de aanwijzingen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat, net als in het vorige geval, sommige interne services niet kunnen worden uitgeschakeld. En als je al actieve betaalde abonnementen hebt, zijn Black & White Lists misschien niet genoeg. Daarnaast moet u het geavanceerde account uitschakelen met het USSD-commando * 110 * 272 #. U kunt het alleen weer inschakelen via de ondersteuningsservice, die uw paspoortgegevens dicteert.

Stap 5

De exploitant "Megafon" biedt de dienst "Stop Content". Zoals in eerdere gevallen geldt het effect niet voor sommige betaalde diensten van de exploitant zelf. Om het te verbinden, voert u het USSD-commando * 105 * 801 # in. Houd er rekening mee dat de service niet werkt in roaming.

Stap 6

Als een kind de telefoon gebruikt, selecteer dan een van de kindertarieven voor hem - deze zijn beschikbaar voor alle operators. Het verbod om op deze tarieven te sms'en naar verkorte nummers bestaat meestal al, en dan hoef je het niet apart te activeren. Ook ouders krijgen extra gemakken. In sommige van deze tarieven kunnen kinderen bijvoorbeeld onbeperkt bellen met hun ouders voor een klein maandelijks bedrag, in andere onbeperkt voor een vast bedrag is de locatiebepaling van het kind door de ouders.

Aanbevolen: