Hoe Het Korte Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Korte Nummer Te Achterhalen?
Hoe Het Korte Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Korte Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Korte Nummer Te Achterhalen?
Video: TIJMEN MET MEMPHIS DEPAY HET VELD OP 2024, Mei
Anonim

Steeds vaker zijn er diensten op internet die u aanbieden om deze of gene informatie te krijgen door een sms naar een kort nummer te sturen. U zult bijvoorbeeld zogenaamd een individueel dieet hebben. Of ze helpen om de locatie van een persoon te bepalen aan de hand van zijn telefoonnummer. Of ze geven de mogelijkheid om de sms van anderen te lezen, wat meestal in strijd is met de wet. Bovendien bent u er zeker van dat het bericht 10-30 roebel kost. Ontdek de echte prijs voordat u uw portemonnee opent.

Hoe het korte nummer te achterhalen?
Hoe het korte nummer te achterhalen?

Noodzakelijk

internetten

instructies:

Stap 1

Er is een grote verscheidenheid aan korte nummers. U kunt tegen een kleine vergoeding (tot 100 roebel) een bericht naar slechts een paar van hen sturen. Voor het versturen van sms naar andere nummers moet je flink betalen. Meestal variëren de kosten van 100 tot 300 roebel.

Stap 2

U kunt de werkelijke kosten achterhalen van het verzenden van sms van uw operator naar een specifiek verkort nummer. Om dit te doen, moet u de zoekopdracht gebruiken om een van de diensten te vinden die deze informatie gratis verstrekken. Zie hoe gemakkelijk u uw geld kunt besparen door gebruik te maken van de diensten van de sms-price.ru website.

Stap 3

Voer het adres in de adresbalk van uw browser in en druk op "Enter". Wacht tot de site is geladen. U bevindt zich op de hoofdpagina van de site. Klik op de betreffende link om de kosten van het verzenden van sms te zien.

Open de website
Open de website

Stap 4

Er verschijnt een nieuwe pagina met een veld voor je. Voer het verkorte nummer in waarin u geïnteresseerd bent en druk op "Enter". Controleer of het nummer correct is ingevoerd.

Stap 5

U krijgt de zoekresultaten te zien. Eerst wordt de gemiddelde sms-prijs weergegeven. En hieronder is een tabel met gedetailleerde kosten voor verschillende operators. Vind uw operator. U zult dus zien wat de kosten zijn van het verzenden van sms naar korte nummers vanaf uw telefoon.

Aanbevolen: