Hoe Sms'en Naar Korte Nummers?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Korte Nummers?
Hoe Sms'en Naar Korte Nummers?

Video: Hoe Sms'en Naar Korte Nummers?

Video: Hoe Sms'en Naar Korte Nummers?
Video: how to fix SHORT CODES or PREMIUM NUMBER sms sending failed error in android 2024, Mei
Anonim

Bij het versturen van sms-berichten naar korte nummers kunt u verschillende onaangename verrassingen verwachten. U moet hiervan op de hoogte zijn en proberen niet te vallen voor het "aas" van oplichters.

Hoe een sms naar korte nummers te verzenden
Hoe een sms naar korte nummers te verzenden

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Controleer de waarde van het sms-bericht voordat u het verzendt, niet erna. Reclame op televisie en telefonische mailings staan vol met aanbiedingen om deel te nemen aan wedstrijden, horoscopen of spelletjes te bestellen, deuntjes te downloaden, enz. En je hoeft alleen maar een paar symbolen naar een kort nummer en een prijs te sturen, je kunt het al in je zak tellen. Het is eigenlijk niet zo eenvoudig. De informatie over de kosten van het verzenden van dit bericht staat meestal in zeer kleine lettertjes onderaan de tv en is praktisch onleesbaar.

Stap 2

Als het je zelfs is gelukt om te lezen hoeveel het kost om een bericht te verzenden, haast je dan niet om het te verzenden. Doorgaans onderschatten reclame voor een dienst de kosten van een uitgaand bericht aanzienlijk. Bel de klantenondersteuning van uw mobiele provider.

Stap 3

Vertel de manager een kort nummer en vraag vervolgens naar de kosten van het verzenden van een sms-bericht naar hem. Als het bedrag gelijk is aan het bedrag dat in de advertentie is aangekondigd, kunt u een bericht sturen. Anders is er een serieuze reden om dit soort diensten te weigeren.

Stap 4

Als u de mogelijkheid heeft om de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst te lezen (bij het verzenden van sms op internet), laat deze kans dan niet liggen. Op deze manier kunt u een automatisch betaald abonnement op elk type service vermijden dat "tegelijkertijd" zonder uw medeweten wordt uitgegeven.

Stap 5

Als uw mobiele provider gratis verkorte nummers gebruikt om met abonnees te communiceren, lees dan de informatie hierover op internet voordat u een sms-bericht naar dit nummer verzendt. Voer het verkorte nummer in de programma-zoekmachine in en kijk welke diensten worden geleverd door het gebruik ervan.

Stap 6

Ga naar de officiële website van uw servicebedrijf en lees de informatie over korte servicenummers erop. Let op de voetnoten.

Aanbevolen: