Hoe Luisterapparaten Te Detecteren

Inhoudsopgave:

Hoe Luisterapparaten Te Detecteren
Hoe Luisterapparaten Te Detecteren

Video: Hoe Luisterapparaten Te Detecteren

Video: Hoe Luisterapparaten Te Detecteren
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, Mei
Anonim

Meer recentelijk leken bugs en andere afluisterapparatuur fictie uit spionagefilms. Maar tegenwoordig kan iedereen "onder afluisteren". Vooral de kansen van verschillende ondernemingen en corporaties zijn groot. Het is onwaarschijnlijk dat iemand handelsgeheimen wil prijsgeven, dus het is belangrijk om afluisterapparatuur meteen te detecteren.

Hoe luisterapparaten te detecteren
Hoe luisterapparaten te detecteren

instructies:

Stap 1

Probeer het apparaat zelf te vinden. Onderzoek de kamer. Insecten worden meestal bevestigd onder de tafelbladen of stoelen van stoelen (dit is geen gecamoufleerde vorm), verborgen in beeldjes, kamerplanten, soms zelfs in kroonluchters (gecamoufleerd). Het is moeilijker en langer om niet-gecamoufleerde bugs te installeren, ze kunnen alleen in de kamer zijn als je vijand genoeg tijd heeft gehad. Meestal zijn luisterapparatuur verborgen in kamers met kantoorapparatuur.

Stap 2

Controleer het onlangs gehuurde of gekochte kantoor op bugs - het is mogelijk dat het verhuisbedrijf is afgeluisterd, maar het niet heeft gevonden. Er zijn speciale detectoren om te zoeken naar bugs. Ze zijn van twee soorten. De eerste kan alleen melden dat er een telefoontap in de kamer is, de naam van zo'n apparaat is een alarm. Het tweede type meldt niet alleen de aanwezigheid van een bug, maar geeft ook de locatie aan. Hun naam is signaalzoekdetectoren. Met deze techniek vind je niet alleen verborgen microfoons, maar ook beveiligingscamera's.

Stap 3

Anti-bugs zullen ook helpen als u bewaking vermoedt, niet alleen op kantoor. De apparaten zijn compact genoeg, je kunt ze meenemen. Soms vind je luisterapparatuur op de meest onverwachte plekken.

Stap 4

Koop uw apparaat bij een speciaalzaak. Als er in uw stad geen dergelijke zijn, vindt u een groot assortiment in online winkels. De kosten van detectoren variëren van drie tot tienduizend roebel. Het gebruik van deze gadgets is heel eenvoudig - selecteer de gewenste modus (zoek naar bugs) en wacht op de resultaten. Als het apparaat meldt dat er insecten in de kamer zijn, verwijder dan voorzichtig de bug en verplaats hem uit de kamer. Haast je niet om het apparaat te breken, probeer niet te praten tijdens het zoeken. Laat de toezichthoudende organisatie geloven dat de bug nog steeds is geïnstalleerd. Breng het naar een drukke plaats, laat het ergens op straat achter.

Aanbevolen: