Een Telefoontap Detecteren

Inhoudsopgave:

Een Telefoontap Detecteren
Een Telefoontap Detecteren

Video: Een Telefoontap Detecteren

Video: Een Telefoontap Detecteren
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd zijn er enorm veel televisieprogramma's verschenen over de inmenging in privacy. Heel vaak worden mobiele telefoons afgetapt, en dat gebeurt op zo'n manier dat het onderwerp van de surveillance er niet eens over twijfelt.

Een telefoontap detecteren
Een telefoontap detecteren

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Het schenden van de privacy is illegaal, maar toch is het voor sommige mensen erg belangrijk om te weten met wie en hoe vaak je communiceert. Nieuwsgierigheid kan door van alles worden veroorzaakt. Redenen kunnen zowel ongevaarlijk zijn, als een jaloerse zielsverwant je hoort, of liever serieus, als je geïnteresseerd bent in een crimineel die besloot je huis te overvallen.

Stap 2

Het is niet zo moeilijk om erachter te komen of u alleen bent met uw mobiele telefoon - het is voldoende om een paar duidelijke tekenen van "aftappen" te kennen. Het belangrijkste teken dat u wordt bespioneerd, is de hoge temperatuur van de batterij van uw apparaat. Als je je mobiele telefoon lange tijd niet gebruikt en het is warm, bedenk dan dat dit alleen mogelijk is als je er een half uur op hebt gepraat.

Stap 3

Heeft uw telefoon vaak een lege batterij? Dit is een ander teken dat u mogelijk wordt gevolgd. Een mobiele telefoon in luistermodus kan constant menselijke spraak in een kamer opnemen, terwijl het op het eerste gezicht lijkt alsof hij gewoon op tafel ligt. Maar er moet aan worden herinnerd dat de batterij van de mobiele telefoon na het eerste jaar van gebruik geleidelijk begint te verzwakken, en dit hangt af van hoe vaak u het gebruikt.

Stap 4

In het geval dat de telefoon zich vreemd begint te gedragen (hij gaat lange tijd aan of uit, gaat helemaal niet uit, de achtergrondverlichting gaat plotseling aan en uit, installeert spontaan add-ons, enz.), Het is heel goed mogelijk dat het werkt als een luisterapparaat. Tegelijkertijd kunnen elementaire storingen van een mobiele telefoon niet worden uitgesloten. Om de exacte reden vast te stellen, is het de moeite waard om contact op te nemen met het servicecentrum.

Stap 5

Als u denkt dat er op uw telefoon wordt getapt, luister dan goed wanneer u met iemand praat om wat u op de luidspreker hoort. Het verschijnen van verschillende geluiden (klikken, geluiden, echo's) in de buis kan heel goed worden veroorzaakt door alles om je heen (drukke snelweg, concert, etc.) of iemand die besloot je af te luisteren.

Stap 6

U kunt proberen uw telefoon te beschermen tegen afluisteren met een wachtwoord. Als je een apparaat hebt dat je niet gebruikt, dan is het beter om de batterij te verwijderen, dan ben je zeker van de privacy van je leven.

Stap 7

Het is heel goed mogelijk om contact op te nemen met de politie als uw vermoedens te sterk zijn. Wetshandhavers hebben speciale apparatuur waarmee u uw apparaat kunt controleren op tracking. Maar het is het beste om deze optie in reserve te laten en alleen als laatste redmiddel te gebruiken.

Aanbevolen: