Hoe Een Mobiele Telefoon Te Detecteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Te Detecteren
Hoe Een Mobiele Telefoon Te Detecteren

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Detecteren

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Detecteren
Video: Telefoon reparatie bij Telefoonmaken.nl 2024, Mei
Anonim

Is uw mobiele telefoon gestolen of verloren? Ben je in de war en weet je niet wat je moet doen? Er waren immers zoveel nuttige contacten, om nog maar te zwijgen van je foto's, die niet meer te herstellen zijn. Maak je geen zorgen, je mobiel is gemakkelijk te vinden.

Een mobiele telefoon detecteren
Een mobiele telefoon detecteren

instructies:

Stap 1

Zoek bekenden bij de politie. Wetshandhavingsinstanties kunnen uw mobiele telefoon gemakkelijk detecteren aan de hand van het IMEI-serienummer. Als iemand na het verliezen van de telefoon van hem vele malen heeft gebeld en sms'te, dan zal dit nog eenvoudiger zijn. Feit is dat elke telefoon naast het serienummer een zogenaamd IMSI-nummer heeft, d.w.z. SIM-kaart nummer. Wanneer er wordt gebeld vanaf de telefoon, ziet de operator die de simkaart bedient de locatie van de abonnee met een nauwkeurigheid van een meter (opgemerkt moet worden dat de nauwkeurigheid van het bepalen van de locatie in de stad moeilijker is vanwege het grote aantal mensen). Maar u moet weten dat de speciale diensten, de politie en het parket alleen officieel onderzoek kunnen doen naar de locatie van de abonnee in de gevallen waarin de wet voorziet. Als je de telefoon van iemand anders wilt vinden, dan moet je ook weten dat het illegaal is, wat wordt bevestigd in artikel 137 van het strafwetboek "Schending van de privacy". Maar als uw doel de middelen heiligt, denk dan goed na over hun motivatie voordat u contact opneemt met personen die toegang hebben tot dit soort informatie (namelijk de politie, openbare aanklagers, medewerkers van de telecomoperator).

Stap 2

Probeer de zoekmachines die worden aangeboden door verschillende internetbronnen. Je zou moeten proberen gsm zoeken te gebruiken. Op de website gsm-poisk.com kun je, na bestudering van de instructies, de ingeschakelde mobiele telefoon met een redelijk acceptabele nauwkeurigheid berekenen. Het is ook de moeite waard om de gdemobila.ru-bron te proberen, die ook biedt om de locatie van de telefoon te berekenen. Ondanks het feit dat veel van hen in feite bedrog zijn, kun je wat nuttige informatie voor jezelf extraheren. Maar onthoud dat op veel bronnen die aanbieden om een mobiele telefoon te berekenen, de aangegeven kosten van een sms-bericht dat u moet betalen voor de dienst niet overeenkomen met de werkelijkheid, maar veel hoger zijn.

Aanbevolen: