Hoe Speel Je Pokemon Go In Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Pokemon Go In Rusland
Hoe Speel Je Pokemon Go In Rusland

Video: Hoe Speel Je Pokemon Go In Rusland

Video: Hoe Speel Je Pokemon Go In Rusland
Video: Покемон ГО в России: обзор, гайд, секреты (часть1) | Pokemon GO in Russia: guide (part 1) 2024, April
Anonim

Steeds meer mensen van alle leeftijden zijn geïnteresseerd in het spelen van Pokemon Go in Rusland. Deze mobiele game met de mogelijkheid om Pokémon te vangen, nam letterlijk de wereld over en werd een hit van downloads op mobiele apparaten.

Ontdek hoe je Pokemon Go speelt in Rusland
Ontdek hoe je Pokemon Go speelt in Rusland

Hoe Pokemon Go in Rusland te installeren

De release van "Pokemon Go" vond begin juli 2016 plaats, maar slechts in een klein aantal landen, maar de meest ongeduldige zijn al begonnen met het spelen van Pokemon Go in Rusland. Op het eerste gezicht lijkt dit onmogelijk, aangezien de officiële releasedatum van de game in het land eind juli-begin augustus is en het daarom nog niet mogelijk is om de game in de AppStore en Play Market te downloaden. De vakmensen hebben echter al bedacht hoe ze deze beperking kunnen omzeilen. Allereerst moet u zich afmelden bij uw huidige iTunes- en App Store-account op iOS of Google op Android.

Maak een nieuw account aan op je mobiele apparaat om Pokemon Go in Rusland te kunnen installeren. In dit geval moet u, als uw land, een van de landen specificeren waar de release van "Pokemon Go" al officieel heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld Australië of de VS (houd er rekening mee dat dit de taal en andere parameters op de mobiele telefoon zal veranderen apparaat). Daarna kun je Pokemon Go downloaden van de AppStore en Play Market. Maar tegelijkertijd is de game zelf volledig in het Engels en zijn sommige gamefuncties mogelijk niet beschikbaar voor inwoners van Rusland, dus het is raadzaam om te wachten tot de officiële release van de game in het land.

Hoe speel je Pokemon Go in Rusland

Om Pokemon Go met succes in Rusland te spelen, moet je een constante en stabiele smartphone-verbinding met internet hebben, evenals een actieve GPS-functie. Als je de game bovendien via een buitenlands account hebt geïnstalleerd, moet je er rekening mee houden dat de gameservers mogelijk met pauzes werken. Wanneer je het spel voor het eerst start, ontvang je al je eerste Pokémon van verschillende om uit te kiezen (Charmander, Bulbasaur of Squirtle).

Om Pokemon in Pokemon Go te vinden, hoef je alleen maar het spel te starten en naar de wereld om je heen te kijken via het camerascherm van de smartphone. Je kunt gewoon door het gebied lopen en van tijd tot tijd verschillende Pokémon tegenkomen, of je kunt een speciale tracker gebruiken die laat zien hoe dicht je bij een bepaald monster bent. Om zeldzame Pokémon te vinden, kun je plaatsen zoals parken, pleinen en dijken verkennen.

Naast het zoeken naar Pokemon, kun je met Pokemon Go ervaring opdoen en je pocketmonsters ontwikkelen, samenwerken met andere spelers en vechten tegen tegenstanders in speciale arena's. Het is belangrijk om op te letten dat de Russische regering al een verzoek heeft gedaan om de wetten niet te overtreden bij het vangen van Pokemon. Het is bijvoorbeeld loon om dit te doen in kerken en begraafplaatsen, bij militaire installaties, aan de grens, etc.

Aanbevolen: