Hoe Speel Je Gratis Xbox Live

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Gratis Xbox Live
Hoe Speel Je Gratis Xbox Live

Video: Hoe Speel Je Gratis Xbox Live

Video: Hoe Speel Je Gratis Xbox Live
Video: HOW TO GET FREE XBOX LIVE IN 2020 (LEGIT METHOD)!! 2024, Maart
Anonim

Als eigenaar van een Xbox 360-gameconsole gratis toegang heeft tot Xbox Live en deze gratis wil gebruiken, moet hij een Xbox Live Gold Premium-profiel aanschaffen.

Hoe speel je gratis xbox live
Hoe speel je gratis xbox live

Natuurlijk is niet elke Xbox 360-bezitter bereid om zijn eigen geld uit te geven aan een account. Er zijn verschillende manieren om geld te besparen door dit account te kopen en gratis Xbox Live te spelen.

Sleutels zoeken op gespecialiseerde sites

Ten eerste kunnen de eigenaren van deze console gemakkelijk speciale sites op het wereldwijde netwerk vinden die wachtwoorden verspreiden om Xbox Live te starten. Het is vermeldenswaard dat dit lang niet altijd correct is, en meer nog, ze doen het niet allemaal legaal. Elke gebruiker die besluit een dergelijke code aan te schaffen, neemt risico's op eigen risico en risico. Toch zijn er officiële sites die aanbieden om deze codes te kopen of om ze te krijgen voor het uitvoeren van een aantal specifieke acties (meestal worden ze verspreid via een promotie). Om te beginnen moet de gebruiker een vragenlijst invullen. Het moet uw achternaam, voornaam, patroniem, e-mailadres en wachtwoord bevatten. Nadat de site u een wachtwoord heeft gestuurd (komt in uw e-mailadres), moet u dit invoeren in het Xbox 360-menu en toegang krijgen.

Xlink kai

Er is nog een andere optie. Om Xbox Live gratis te kunnen spelen, heeft de gebruiker een speciaal programma nodig - XLink Kai. Dit programma biedt de eigenaar van de console de mogelijkheid om die games te spelen die werken via System-link / LAN. Als de gebruiker zich nog niet eerder heeft geregistreerd (zijn eigen account op Xbox Live niet heeft aangemaakt), moet hij eerst: Xtag registreren op de XLink-server (het geeft de bijnaam aan die andere spelers zullen zien).

Het volgende dat u moet doen, is een nieuwe poort op de router openen. Hiervoor moet je je Xbox 360 met een Ethernet-kabel op je router aansluiten. Verder moet u in de webinterface van de router de parameter "Port forwarding" vinden, deze inschakelen en poort 30000 openen. Geef in het XLink Kai-programma op het tabblad "Configuratie" het nummer van de nieuw gemaakte poort op (terwijl de waarde in de Kai Deep Port gelijk moet zijn aan nul).

U moet inloggen op XLink Kai met uw XTag-login. Daarna kun je de schijf met de game in de Xbox 360-console installeren en LAN / multiplayer selecteren in het consolemenu. Zoek vervolgens naar beschikbare games zodat u verbinding kunt maken met de servers van het programma. Als de verbinding met de servers met succes is voltooid, hoeft u alleen nog maar uw spel te vinden en de gebruikers die het spelen. Het is vermeldenswaard dat u alleen die spellen kunt spelen en met die spelers die zich in uw stad of land bevinden, dat wil zeggen dat de ping van gebruikers gelijk moet zijn aan of kleiner moet zijn dan 35 ms.

Aanbevolen: