Hoe Het Tarief "Kopeyka" "Tele2" Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief "Kopeyka" "Tele2" Te Activeren
Hoe Het Tarief "Kopeyka" "Tele2" Te Activeren

Video: Hoe Het Tarief "Kopeyka" "Tele2" Te Activeren

Video: Hoe Het Tarief "Kopeyka" "Tele2" Te Activeren
Video: Uitleg OZB tarief 2024, Maart
Anonim

De operator "Tele2" verscheen nog niet zo lang geleden op de markt van Russische mobiele diensten, maar heeft dankzij een handig tariefplan al een redelijk stabiele positie weten in te nemen. U kunt de instellingen voor het gebruik van operatorservices op verschillende manieren wijzigen.

Hoe een tarief te activeren?
Hoe een tarief te activeren?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Zoek in uw stad een verkooppunt van simkaarten en service voor abonnees van de operator "Tele2", u kunt ook contact opnemen met speciale verkooppunten voor mobiele telefoons, bijvoorbeeld Euroset, Svyaznoy enzovoort. U moet een paspoort bij u hebben, houd er ook rekening mee dat SIM-kaarten van alle operators bepaalde leeftijdsbeperkingen hebben, meestal zijn mobiele telefoonnummers niet geregistreerd voor personen onder de 18 jaar.

Stap 2

Vul een aanvraag in bij een medewerker van het verkooppunt om u het telefoonnummer van de operator "Tele2" te verbinden met behulp van het "Kopeyka"-serviceplan. Houd er rekening mee dat deze actie mogelijk niet beschikbaar is voor sommige regio's van uw land. Raadpleeg de officiële website van het bedrijf voor meer informatie.

Stap 3

Heb je al een simkaart met het Tele2-operatornummer, zorg dan dat de overstap naar andere tarieven daarvoor beschikbaar is. Ga daarna naar de officiële website van het bedrijf Tele2 (https://www.nnov.tele2.ru/tariffs.html), selecteer uw locatie in de rechterbovenhoek en ontdek de huidige tariefplannen voor uw locatie.

Stap 4

Let op of dit tariefplan momenteel geldig is, aangezien het eerder werd verwijderd uit de lijst met beschikbaar voor overschakelen op de officiële site. U kunt dit tariefplan ook activeren bij de klantendienst van uw stad.

Stap 5

Om dit te doen, moet u een paspoort bij u hebben als de simkaart voor u is geregistreerd en als het nummer voor een andere abonnee is geregistreerd, is zijn aanwezigheid vereist. Ook dien je een telefoon met deze simkaart bij je te hebben. In het geval dat de Tele2-abonneeafdeling in uw stad afwezig is, bel dan de technische ondersteuningsdienst op 611, ook als u andere vragen heeft over het gebruik van de Tele2-operatorkaart.

Aanbevolen: