Diensten Voor Gegevensoverdracht Activeren

Inhoudsopgave:

Diensten Voor Gegevensoverdracht Activeren
Diensten Voor Gegevensoverdracht Activeren

Video: Diensten Voor Gegevensoverdracht Activeren

Video: Diensten Voor Gegevensoverdracht Activeren
Video: R-Link: Diensten activeren 2024, April
Anonim

In het tijdperk van de informatietechnologie is de uitwisseling van gegevens tussen verschillende afdelingen essentieel geworden. Maar om de uitwisseling productief te laten zijn, dat wil zeggen dat de gegevensoverdracht regelmatig was, moeten de organisaties internet hebben aangesloten en geconfigureerd. Ook voor de gemiddelde gebruiker is de internetverbinding belangrijk.

Diensten voor gegevensoverdracht activeren
Diensten voor gegevensoverdracht activeren

instructies:

Stap 1

Hoe diensten voor gegevensoverdracht activeren? Er zijn verschillende manieren om verbinding te maken met internet. De eerste is een inbelverbinding via een modem. Koop hiervoor een modem. Volg de instructies, sluit het aan op uw computer en maak de juiste instellingen. In de regel komt de verbinding tot stand wanneer een bepaald tarief wordt geactiveerd. U kunt alle informatie van uw provider vinden op de officiële website.

Stap 2

Een andere manier is om draadloos verbinding te maken met internet. Om dit te doen, moet u een USB-dongle kopen. Sluit uw apparaat aan op uw computer. De installatiewizard van de modemsoftware wordt gestart. Volg zijn aanwijzingen. Zodra de software is geïnstalleerd, kunt u online gaan. Het is echter vermeldenswaard dat u daarvoor het tarief moet selecteren dat op uw modem zal werken. Doorgaans worden afdrukken van tarieven verstrekt in het servicecentrum. Je kunt het bekijken op de officiële website of het servicenummer bellen, dat de klok rond werkt.

Stap 3

U kunt ook verbinding maken met internet met behulp van snelle apparaten of een kabelverbinding maken. Ook hiervoor is speciale apparatuur nodig. Voor snel internet - DSL-lijn en DSL-modem, voor kabelverbinding - kabelmodem. Dit alles kan alleen worden geleverd door serviceproviders, indien beschikbaar in uw regio. Na verbinding met het netwerk de juiste instellingen in de computer te maken, een gunstig tarief voor de USB-modem te kiezen en gebruik te maken van de geboden mogelijkheden. Ga naar een computerwinkel en koop een speciale modem. Zij zullen u alles vertellen en u precies laten zien hoe u verbinding kunt maken.

Aanbevolen: