Hoe Het Nummer "Beeline" Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer "Beeline" Te Activeren
Hoe Het Nummer "Beeline" Te Activeren

Video: Hoe Het Nummer "Beeline" Te Activeren

Video: Hoe Het Nummer "Beeline" Te Activeren
Video: Las bellezas de los actores que protagonizarán la nueva temporada 2024, Maart
Anonim

Dus je hebt besloten om je bij de Beeline-abonnees te voegen en hebt al een plastic rechthoek in je handen met een gloednieuwe simkaart van het tarief dat je hebt gekozen. Welnu, nu moet je het alleen voorzichtig van de basis scheiden, het in je mobiele telefoon plaatsen, het startbedrag op het saldo activeren en iedereen je nieuwe telefoonnummer vertellen.

Een nummer activeren
Een nummer activeren

Het is nodig

  • - Mobiele telefoon;
  • - dekkingsgebied van het Beeline-netwerk.

instructies:

Stap 1

Schakel uw mobiele telefoon uit en verwijder de achtercover ervan. Installeer de SIM-kaart "Beeline" in de daarvoor bestemde sleuf. Sluit het klepje van je telefoon en zet hem aan. Als je de sleuf niet kunt vinden of niet weet waar je je simkaart moet plaatsen, raadpleeg dan de handleiding van je telefoon.

Stap 2

Voer uw pincode in (indien nodig). Dit staat aangegeven op de plastic basis waarvan u de simkaart hebt losgemaakt. Wees voorzichtig bij het invoeren van cijfers. Als je de code drie keer achter elkaar verkeerd invoert, wordt de simkaart tijdelijk geblokkeerd. Als je wilt, kun je het verzoek om de pincode uitschakelen of de code vervangen door een gemakkelijker te onthouden code. Zie de instructies voor uw mobiele telefoon voor informatie over hoe u dit doet.

Stap 3

Activeer de tijdelijk geblokkeerde simkaart met de pukcode (als je drie keer een fout hebt gemaakt bij het invoeren van de pincode, sla deze stap dan over). Kies hiervoor het USSD-commando van het formulier: ** 05 * PUK-code * PIN-code * PIN-code (opnieuw) # Als PIN-code kunt u 4 willekeurige cijfers invoeren die u gemakkelijk kunt onthouden. Bel het Customer Support Center om uw verloren PUK-code te herstellen. Als u 10 keer achter elkaar een fout maakt bij het invoeren van de PUK-code, kunt u de simkaart niet meer activeren - u moet deze wijzigen.

Stap 4

Controleer aan de hand van de netwerkindicator of u zich in het dekkingsgebied van "Beeline" bevindt. Om het startbedrag op uw persoonlijke account te activeren, kiest u het USSD-commando * 101 * 1111 # Als er geen netwerk is, wijzigt u uw locatie. U kunt ook even wachten - soms zijn er netwerkonderbrekingen.

Stap 5

Zorg ervoor dat het startbedrag op uw rekening staat. Controleer hiervoor het saldo op een voor u geschikte manier: • bel het nummer 0697; • stuur het USSD-commando * 102 # (als u onbegrijpelijke pictogrammen ontvangt, gebruik dan het commando # 102 #); • stuur een verzoek via het SIM-menu "Beeline" van uw telefoon (Selecteer hiervoor "Mijn Beeline" in het SIM-menu.) Als er iets mis is, bel dan 0611 in het Customer Support Center.

Stap 6

Geef uw nieuwe telefoonnummer aan iedereen met wie u contact wilt houden. Om ze niet allemaal alleen te hoeven bellen, gebruikt u de gratis service "Easy Step" (u kunt gedetailleerde informatie over de service beluisteren door te bellen naar 060601 of deze te vinden op de website van het bedrijf Beeline).

Aanbevolen: