Een Nummer Versleutelen

Inhoudsopgave:

Een Nummer Versleutelen
Een Nummer Versleutelen

Video: Een Nummer Versleutelen

Video: Een Nummer Versleutelen
Video: Allerleukste liedje met christelijk nummer 2024, Mei
Anonim

Nummer verbergen is een speciale service die wordt aangeboden door mobiele operators als u iemand wilt bellen zonder dat ze uw nummer kunnen identificeren. Elke operator heeft zijn eigen procedure om deze dienst aan te sluiten.

Hoe een nummer te coderen
Hoe een nummer te coderen

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Gebruik de service "Nummeridentificatiebeperking" van het bedrijf "Megafon" om uw nummer te verbergen voor de persoon die u belt. Houd er rekening mee dat deze functie gegarandeerd werkt voor alle Megafon-abonnees, behalve voor degenen die de Super Caller ID-functie hebben geactiveerd. U kunt de nummerverbergservice bestellen op de website van de operator. Volg hiervoor de link https://moscow.megafon.ru/services/base/service45.htm. Vul dan in het veld je mobiele telefoonnummer in. Wacht tot er een sms-bericht op je nummer komt met een voorstel om de activering van de dienst te bevestigen. Houd er rekening mee dat deze functie wordt betaald. Verbinding kost 10 roebel en het abonnementsgeld is 5 roebel per dag. Om deze dienst te gebruiken, kiest u # 31 # vóór het abonneenummer. Houd er rekening mee dat uw nummer wordt weergegeven op de gedetailleerde abonneerekening.

Stap 2

Stel een verbod in op de identificatie van het nummer, gebruik hiervoor de speciale service van de operator "Beeline". Om deze service te activeren, volgt u de link https://uslugi.beeline.ru/, logt u in op het servicebeheersysteem "My Beeline". Om de anti-beller-ID te verbinden, kunt u ook 067409071 bellen of * 110 * 071 # bellen vanaf uw mobiel. Om te voorkomen dat uw nummer wordt geïdentificeerd, voegt u tijdens het kiezen * 31 # toe voor het abonneenummer.

Stap 3

Activeer de dienst "Nummeridentificatiebeperking" om het nummer in het MTS-netwerk te verbergen. U kunt verbinding maken met de internetassistent of door de telefoniste naar het nummer te bellen. Houd er rekening mee dat er een maandelijks abonnementsgeld is voor het gebruik ervan - 3, 95 roebel per dag. Houd er ook rekening mee dat u het nummer niet kunt verbergen wanneer u een sms-bericht verzendt, omdat deze functie alleen werkt tijdens een oproep. Om uw nummer te coderen, kiest u vóór het abonneenummer de combinatie van symbolen # 31 #.

Aanbevolen: