Ingebouwde Luidsprekers Aansluiten

Inhoudsopgave:

Ingebouwde Luidsprekers Aansluiten
Ingebouwde Luidsprekers Aansluiten

Video: Ingebouwde Luidsprekers Aansluiten

Video: Ingebouwde Luidsprekers Aansluiten
Video: I found Ceiling Speakers in my House 2024, Mei
Anonim

De luidsprekers die in de monitor zijn ingebouwd, worden op dezelfde manier als gewoonlijk op de computer aangesloten - met behulp van speciale kabels die meestal bij de kit worden geleverd. Dergelijke kabels kunnen ook worden gekocht bij verkooppunten van radioapparatuur.

Ingebouwde luidsprekers aansluiten
Ingebouwde luidsprekers aansluiten

Noodzakelijk

  • - stuurprogramma voor geluidskaart;
  • - kabels voor het aansluiten van luidsprekers;
  • - stuurprogramma controleren.

instructies:

Stap 1

Zoek de luidsprekerconnector op de monitor. Het kan van twee soorten zijn: een gewone connector, bijvoorbeeld voor een koptelefoon in een speler of telefoon, of er kunnen twee ingangen zijn die verbinding maken met een computergeluidskaart met behulp van een kabel met een jackplug aan het andere uiteinde, maar dit is vaker voor bij oude CRT-monitoren tot 2000 Jaar van uitgave. U vindt echter ook moderne modellen met dergelijke connectoren voor het aansluiten van akoestiek; Dit is vooral typisch voor monitoren met een ingebouwde tv-tuner.

Stap 2

Sluit de kabel aan op de ingebouwde luidsprekeringangen van de monitor, volgens het kleurenschema. Zoek de connectoren van de geluidskaart op de systeemeenheid van de computer. Ze kunnen aan de achterkant van de behuizing, aan de zijkant of op het toetsenbord worden geplaatst, het hangt allemaal af van de configuratie van uw computer. Connectoren kunnen worden gemarkeerd met pictogrammen die een koptelefoon en een microfoon voorstellen, bijbehorende inscripties, of gewoon in verschillende kleuren, voornamelijk roze en groen. Er zijn ook monitoren die ook een koptelefoonuitgang aan de voorzijde hebben.

Stap 3

Installeer het stuurprogramma voor de geluidskaart als dit nog niet is gedaan. Installeer indien nodig de monitorsoftware (meestal niet vereist). Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, past u het volumeniveau aan in het daarvoor bestemde menu op het Configuratiescherm, opent u een eventuele audio-opname en controleert u de werking van de luidsprekers.

Stap 4

Houd er rekening mee dat er altijd een netwerkverbinding nodig is om geluid uit de ingebouwde luidsprekers van de monitor af te spelen. Hoe handig het ook is, het is alleen geschikt voor kantoordoeleinden. Als je naar muziek gaat luisteren of films gaat kijken, kun je het beste een apart apparaat gebruiken dat je een betere geluidskwaliteit kan bieden dan de speakers die in de monitor zijn ingebouwd, al zijn er uitzonderingen (meestal bij oudere modellen).

Aanbevolen: