Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Utel-netwerk

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Utel-netwerk
Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Utel-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Utel-netwerk

Video: Internet Instellen Op Een Telefoon In Het Utel-netwerk
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

Abonnees van de operator Utel kunnen de dienst "Mobiel internet" activeren, die het mogelijk maakt om de internetbronnen overal en op elk moment te gebruiken. In dit geval is toegang tot het netwerk mogelijk via een telefoon met GPRS-ondersteuning of een telefoon die is aangesloten op een computer.

Internet instellen op een telefoon in het Utel-netwerk
Internet instellen op een telefoon in het Utel-netwerk

instructies:

Stap 1

Als u gebruik wilt maken van "Mobiel internet", moet u weten of uw telefoon GPRS-technologie ondersteunt. Vergelijkbare informatie vindt u in de instructies voor uw mobiele telefoon. Daarnaast moet u de GPRS-service zelf activeren, uw telefoon instellen of, indien nodig, uw computer.

Stap 2

De GPRS-serviceverbinding is beschikbaar voor alle abonnees van de operator door een sms-bericht te sturen naar het korte nummer 100. Geef in de sms-tekst de code 311 * 1 (voor activering) of 311 * 0 (voor deactivering) op. U krijgt ook USSD-verzoeken * 100 * 311 * 1 # en * 100 * 311 * 0 # om respectievelijk verbinding te maken en los te koppelen. Vergeet het spraakmenu niet dat beschikbaar is op 100 * 311.

Stap 3

Dankzij de U-kast kunnen klanten van Utel ook diensten activeren. Om dit te doen, moet u naar het kantoor zelf gaan, het te verbinden telefoonnummer selecteren op de pagina met de naam "Geconsolideerd saldo" of in het zijmenu. De pagina "GSM-gsm: …" wordt voor u geopend, waar u het blok "Tariefplan …" moet uitvouwen (u kunt dit doen door op de link "Tariefinstellingen" te klikken). Vink het vakje aan naast de bijbehorende dienst en bevestig het opslaan van de nieuwe tariefinstellingen.

Stap 4

Als u via een computer toegang tot internet gaat krijgen, moet u enkele gegevens invoeren om deze te configureren. Voer in de kolom "APN (Access Point Name)" internet.usi.ru in. Laat het veld voor de gebruikersnaam en het wachtwoord leeg. Voer het nummer * 99 *** 1 # in als telefoon voor verbinding.

Aanbevolen: