Hoe Kom Je Erachter Waar De Oproep Vandaan Kwam?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar De Oproep Vandaan Kwam?
Hoe Kom Je Erachter Waar De Oproep Vandaan Kwam?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Oproep Vandaan Kwam?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Oproep Vandaan Kwam?
Video: LEVEL 5 POLTERGEIST WEER SPOKEN, GRIEZELIGE ACTIVITEIT 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er situaties waarin iemand u heeft gebeld, maar om een goede reden was het niet mogelijk om de telefoon op te nemen en het nummer dat op het scherm wordt weergegeven, niet bekend is. Je begint je af te vragen wie het was. Maar terugbellen is gênant, of je bent gewoon bang om gepakt te worden door mobiele oplichters, waardoor een bepaald bedrag van je rekening kan verdwijnen.

Hoe kom je erachter waar de oproep vandaan kwam?
Hoe kom je erachter waar de oproep vandaan kwam?

instructies:

Stap 1

Leer de algemene regels voor het bellen. Zodra u de basisinformatie kent, is het gemakkelijker om te navigeren om erachter te komen waar de oproep vandaan kwam. Bij het invoeren van een interlokaal en internationaal nummer vanaf een vaste telefoon moet u bepaalde cijfercombinaties invoeren. Voor verbinding over lange afstand - 8 - kiestoon - netnummer en telefoonnummer; voor internationaal - 8 - kiestoon - 10 - landcode - netnummer en telefoonnummer.

Stap 2

Na analyse van de ontvangen informatie, kunt u eenvoudig de territoriale verwantschap van de beller bepalen. Om een mobiel nummer voor een langeafstandsverbinding te bellen, kiest u - +7 - stadscode - telefoonnummer; gebruik voor internationaal bellen de combinatie - + landcode - stadscode - abonneenummer.

Stap 3

Nu u de basiscombinatie van cijfers kent, gaat u verder met het definiëren van de landcode. Zoek met behulp van de telefoongids of op internet een lijst met telefooncodes van de staat, verwijzend naar het bovenstaande belschema, bepaal het land of de stad van waaruit de oproep is gedaan.

Stap 4

Soms komt het voor dat de beller het mobiele telefoonnummer heeft verborgen. Dit wordt vaak gedaan met het oog op afpersing, grappen of om een persoon te intrigeren. De automatische abonneeservice helpt bij het berekenen van de "joker". Zijn nummer is 0880. Nadat je hem hebt gebeld, wacht je op instructies van het antwoordapparaat. Hij geeft de volgorde van acties aan, voert vervolgens het wachtwoord in en stelt in het menu voor het toevoegen / verwijderen van services de optie "Internet-abonneeservice" in.

Stap 5

De volgende methode, waarmee u de gegevens van de beller kunt achterhalen, is door een dienst te bestellen bij een mobiele provider die alle oproepen identificeert, zelfs verborgen.

Stap 6

U kunt ook een gedetailleerde afdruk van inkomende oproepen naar uw nummer bestellen. Als u constant lastiggevallen wordt op uw huistelefoon en er is geen manier om de beller te identificeren, kan uw serviceprovider een 'detectie van kwaadaardige oproepen' aanbieden. Voer de cijfercombinatie in die wordt aangegeven in de gedetailleerde instructies voor deze optie.

Aanbevolen: