Hoe Te Bepalen Waar De Oproep Vandaan Kwam?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Waar De Oproep Vandaan Kwam?
Hoe Te Bepalen Waar De Oproep Vandaan Kwam?

Video: Hoe Te Bepalen Waar De Oproep Vandaan Kwam?

Video: Hoe Te Bepalen Waar De Oproep Vandaan Kwam?
Video: Hoe kan ik omgaan met werkstress? - What the FAQ?! [#27] 2024, Mei
Anonim

Als u wilt weten uit welke regio of stad anonieme oproepen naar uw telefoon komen, kijk dan naar de eerste paar cijfers van het nummer. Daarnaast kunt u via speciale sites de plaats van het gesprek bepalen.

Hoe te bepalen waar de oproep vandaan kwam?
Hoe te bepalen waar de oproep vandaan kwam?

instructies:

Stap 1

Blader door de websites van mobiele operators. Meestal hebben ze lijsten met codes van Russische regio's, die worden gebruikt bij het registreren van nummers. Vergelijk ze met de eerste cijfers van het nummer en u kunt zien vanuit welk gebied de oproep is gedaan.

Stap 2

U kunt een preciezere plaats vinden van waaruit de oproep is gedaan met behulp van speciale online services, bijvoorbeeld https://www.numberingplans.com/. Aan de linkerkant van de hoofdpagina ziet u de sectie Getalanalysetool, waarin u op de link Getalanalyse moet klikken.

Stap 3

Voer het telefoonnummer in dat u nodig heeft, evenals de regio van registratie. Voer de nummers in de juiste volgorde in, te beginnen met de landcode en vervolgens de driecijferige operatorcode en het telefoonnummer zelf af te breken. Zorg ervoor dat u deze volgorde volgt, anders herkent het systeem het telefoonnummer niet en bereikt u niet het gewenste resultaat.

Stap 4

Op dezelfde site kunt u de mobiele operator achterhalen die eigenaar is van het bestaande nummer, als hier problemen mee zijn. Voer de beschikbare gegevens in, maar voer in plaats van de operatorcode de gegevens van het netnummer in. Om dit te doen, moet u het nummer in het internationale formaat weten. Houd er rekening mee dat het systeem alleen een driecijferige code kan herkennen, hoewel sommige steden meer cijfers hebben. In dit geval moet u na de landcode de eerste drie cijfers van de code invoeren, gescheiden door een koppelteken, en vervolgens het resterende cijfer vóór de eerste twee van het telefoonnummer zelf invoeren.

Stap 5

Gebruik in andere situaties een zoekopdracht van een zoekmachine met de operator- of stadscode als onderdeel van de trefwoorden en zoek vervolgens de tabel met ID's die bij mobiele operators of regio's van een bepaald land horen.

Stap 6

Bezoek een van de gsm-winkels in je stad, bij voorkeur de operator waarvoor het nummer dat je nodig hebt is geregistreerd. Vraag de experts om je te helpen erachter te komen uit welk gebied en welke stad de uitdaging is gemaakt.

Aanbevolen: