De Firmware Op De Speler Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Firmware Op De Speler Wijzigen
De Firmware Op De Speler Wijzigen

Video: De Firmware Op De Speler Wijzigen

Video: De Firmware Op De Speler Wijzigen
Video: Android Head Unit firmware update 2024, April
Anonim

Sommige mp3-spelerbedrijven brengen nieuwe versies van de software uit. Hun belangrijkste doel is om bugs in eerdere firmwares op te lossen. Soms kan een software-update extra functionaliteit aan het apparaat toevoegen.

De firmware op de speler wijzigen
De firmware op de speler wijzigen

Noodzakelijk

  • - Aangepaste updater;
  • - firmwarebestand;
  • - Knipperlicht.

instructies:

Stap 1

Onthoud dat het alleen zin heeft om de speler te reflashen als u storingen in de werking ervan constateert. Zoek en download het programma dat nodig is om de software van de speler bij te werken. Het is beter om hulpprogramma's te gebruiken die door fabrikanten worden aangeboden. Zo voorkom je mogelijke problemen.

Stap 2

Selecteer de firmwareversie. Meestal kan de officiële software ook worden gedownload van de website van de fabrikant. Deze bestanden hebben bin- of rfw-rechten. De programma's Flasher en Customer Updater worden meestal gebruikt om de firmware bij te werken. In uw geval kan een andere aanvraag nodig zijn.

Stap 3

Zet uw mp3-speler aan en zet deze in de software-updatemodus. Gebruik hiervoor het ingebouwde menu van het apparaat. Soms wordt dit proces via het programma uitgevoerd. Sluit uw apparaat aan op uw computer. Gebruik hiervoor een standaard USB-kabel.

Stap 4

Voer het programma uit en selecteer het menu Update Firmware of Firmware Update. Selecteer het eerder gedownloade bestand en klik op de knop Update of Start. Wacht tot er een venster verschijnt met de melding dat het proces met succes is voltooid. Soms, tijdens het knipperen, kan de speler meerdere keren opnieuw opstarten. Koppel de apparatuur nooit los van de computer. Dit proces kan het apparaat beschadigen.

Stap 5

Als de firmware faalt, probeer dan een andere softwareversie te gebruiken. In het ideale geval is het beter om de versie te downloaden die oorspronkelijk van de site is geïnstalleerd. Dit zal helpen om de speler weer in werkende staat te krijgen. Houd er rekening mee dat alle gegevens tijdens het knipperen worden verwijderd. Dit geldt niet alleen voor de opgeslagen audiobestanden, maar ook voor aanvullende wijzigingen in het apparaatprogramma.

Aanbevolen: