Firmware Wijzigen

Inhoudsopgave:

Firmware Wijzigen
Firmware Wijzigen

Video: Firmware Wijzigen

Video: Firmware Wijzigen
Video: PLDT HOME PREPAID WIFI FX-ID3 CHANGE FIRMWARE | SMART BRO VERSION 1.2.4 2024, Mei
Anonim

Het vervangen van de firmware in een mobiele telefoon helpt vaak niet alleen om het probleem van onbevredigende apparaatwerking op te lossen, maar ook om extra opties te krijgen die niet beschikbaar zijn in een andere softwareversie. Gebruik de populaire Apple iPhone-gadget als voorbeeld en overweeg het proces van het vervangen van de firmware.

Firmware wijzigen
Firmware wijzigen

instructies:

Stap 1

Als u de oude firmware door een nieuwe moet vervangen, opent u iTunes op uw computer en sluit u uw iPhone aan op uw computer via een USB-kabel. iTunes zal de iPhone detecteren en, als u de meldingen niet hebt uitgeschakeld, aanbieden om de nieuwe beschikbare firmwareversie te installeren.

Stap 2

Als u verbonden bent met internet, downloadt iTunes automatisch de nieuwe versie van de firmware naar uw computer en werkt deze bij op de iPhone, terwijl wordt aangeboden om een kopie van uw gegevens op te slaan. U hoeft alleen akkoord te gaan om de update uit te voeren.

Stap 3

Als er geen internetverbinding is, maar er is al een nieuwe firmwareversie naar de computer gedownload, moet de update op een iets andere manier worden uitgevoerd. Terwijl uw iPhone is aangesloten op uw computer, selecteert u in iTunes iPhone en klikt u onder Versie op de knop Herstellen terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Er wordt een bestandsselectievenster geopend waarin u het nieuwe firmwarebestand vindt en, nadat u het hebt geselecteerd, op "Openen" klikt. De update zal dan starten.

Aanbevolen: